IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi SQ8 е готово за производство

Междинната спортна версия на кросоувъра ще получи „мек хибрид” с 470 к.с.

Audi SQ8 е готово за производство

Най-мощният кросоувър от семейството Audi Q8 – версията RS, даде заявка да се пребори за званието „най-мощен всъдеход в света”. Той обаче ще се предлага и в по-достъпна модификация – S, която трябва да помогне на марката в битката за господство в сегмента на спортните кросоувъри.

Audi SQ8 е готово за производство

Изданието Motor1 публикува снимки на автомобила без никакъв камуфлаж, което показва, че той вече е готов за серийно производсто. Версията S не се отличава кой знае колко от стандартното Audi Q8. Основната промяна е в пътния просвет, който е по-малък. Очаква се спортната модификация да има и различни настройки на окачването.

Що се касае до задвижването, Audi SQ8 няма да получи V8 двигател. Кросоувърът ще разчита на система с „мек хибрид”, която включва бензинов V6 туромотор и стартер-генератор. Предполагамата мощност на хибридната система е около 470 к.с. и 700 Нм въртящ момент.

Audi SQ8 е готово за производство

На пазара Audi SQ8 ще се появи в началото на 2019 г. Така тя ще изпревари малко версията RS Q8, която ще излезе през следващото лято.

Снимки: Motor1

Тагове: audi sq8
0 от 500