IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Chevrolet Blazer стана модерен кросоувър

Автомобилът получава само два атмосферни двигателя и 9-степенни автоматични трансмисии

Новият Chevrolet Blazer стана модерен кросоувър

Американската марка още не е разкрила точните характеристики на новия кросоувър, като дори габаритите са запазени в тайна. Едно обаче е сигурно - дизайнерите на Chevrolet са успели да превърнат образа на Camaro в кросоувър, благодарение на което моделната гама ще бъде попълнена с автомобил, който определено ще се хареса на младите хора.

Новият Chevrolet Blazer стана модерен кросоувър

Удивително в случая е и друго - Chevrolet Blazer ще се оправя без турбо двигатели! Компанията реши да се ограничи до два модерни атмосферни мотора, които имат директно впръскване и старт-стоп система. Редовият 4-цилиндров двигател с обем от 2,5 литра произвежда 194 коня (255 Нм), а 3,6-литровият V6 генерира 309 к.с. (365 Нм). Двата двигателя работят в съчетания с 9-степенни автоматични скоростни кутии.

Новият Chevrolet Blazer стана модерен кросоувър

Базовите версии на новия Chevrolet Blazer са с предно предаване, допълнен от системата Traction Select, която променя режимите на работа на електрониката срещу буксуване. При модификациите със задвижване на четирите колела може да се поръча усъвършенствана трансмисия, при която една муфа отговаря за прехвърлянето на въртящия момент към задните колела, а втората - за степента на блокиране на диференциала.

Новият Chevrolet Blazer стана модерен кросоувър

В моделната гама на Chevrolet новият  Blazer ще заеме мястото между Equinox и Traverse. Кросоувърът ще се произвежда в мексиканския завод на GM, а дилърите ще започнат да получават автомобила в началото на следващата година. Както се знае, под името Blazer компанията произвеждаше всъдеходи от 1969 до 2011 г.

Снимки: Chevrolet

Тагове: chevrolet blazer
0 от 500