IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще представи 17 модела за 6 години

В тази бройка влизат и бъдещите електромобили на марката

Volkswagen ще представи 17 модела за 6 години

Германският автомобилен производител Volkswagen ще представи 17 нови или обновени модела през следващите 6 години. До тази информация се добра изданието Auto Motor Und Sport, което уточнява, че в тази бройка влизат както бензинови и дизелови коли, така и електромобили.

Volkswagen ще представи 17 модела за 6 години

Първият модел вече беше представен тази пролет – новото поколение на VW Touareg. Премиерата на следващите два е в близките месеци, като това са „напомпаните” версии на T-Roc R и Arteon R.

До края на годината трябва да дебютират обновеният Passat, както и купеобразната версия на Tiguan. Тя ще получи добавка Coupe към названието си, като всички двигатели, с които ще бъде оборудвана, ще развиват повече от 200 к.с.

Компанията ще представи и компактният кросоувър T-Cross, в чиято основа е платформата на новото Polo. В началото на 2019 г. ще излезе следващото поколение на Golf, а веднага след него ще видим и електрическият I.D. hatchback.

Volkswagen ще представи 17 модела за 6 години

Гамата електромобили на марката ще бъде попълнена с още 4 модела. Компанията също така ще представи микробуса Volkswagen T7, спортното комби Arteon Shooting Brake и поне три нови версии на новия Golf - Variant, GTI и R.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen
0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 6 rate down comment
    дам ( преди 5 години )
    VW, парадокс че колите са направени да се саморазвалят след определен километраж, да не говориме за скандала с дизела и въпреки всички са най-продавани в света. Чоевека, явно обича да го лъжат и маниполират.
  • #4
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тея много лъжат и манипулират!
  • #3
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Четете не само заглавието, а и статията!Обърнете внимание на това:Volkswagen ще представи 17 нови или обновени моделаПрави ли ви впечатление ...или обновени модела?Значи и обновените модели и фейслифтовете са в тази цифра, което не е изобщо много.Иначе заглавието внушава, че едва ли не 17 нови модела ще изкарат. Макар, че при тях дори малко решетката да пипнат и казват, че е нов модел. А какво да кажем, че с едни и същи двигатели, но с различна мощност го представят за различни модели.
  • #2
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 5 години )
    При СОЦваген електромобилите винаги са в бъдещо неосъществено време!
  • #1
    12 rate up comment 6 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Като минат тези 6 години ще теглим "калема" да видим колко е истина.