IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още пет дни безплатен електрически транспорт от Летище София

Всеки желаещ може да ползва електромобилите Renault ZOE

Още пет дни безплатен електрически транспорт от Летище София

До 30 юни всички пристигащи пътници на Летище София могат да ползват безплатно транспорт с електромобил Renault ZOE в рамките на града, съобщиха от "Рено-Нисан България". Автомобилите са паркирани малко след стоянката на такситата на Терминал 2 и се вземат със заявка на специалното гише в сградата на летището.

Още пет дни безплатен електрически транспорт от Летище София

Инициативата е в чест на края на българското председателство на Съвета на ЕС. Електрическите ZOE бяха официални превозни средства на председателството и за шестте му месеца са осъществили над 2200 трансфера, навъртайки 78 000 километра пробег.

ZOE, което в обновената си версия има минимален пробег с едно зареждане от 400 км, е най-продаваният електромобил в Европа за миналата година.

Тагове: renault zoe
0 от 500
  • #2
    33 rate up comment 0 rate down comment
    roadrunner ( преди 5 години )
    Има зона на летището за СПАРК, но е само на терминал 2. Не знам дали решиха проблемът с това, че не можеш да намериш колата лесно в подземния паркинг.
  • #1
    50 rate up comment 1 rate down comment
    младен ( преди 5 години )
    Ако може и SPARK зона да направят двата терминала ще е супер. Много искам да им го нафърфорят на жълтите келемета.