IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Трети рекорд за Honda Civic Type R

Световният шампион в LMP2 Бертран Багет покори "Спа"

Трети рекорд за Honda Civic Type R

Новият Honda Civic Type R подобри още един рекорд – за най-бърз автомобил с предно предаване на белгийската писта „Спа”. Това е третото рекордно постижение за японския хотхеч след рекордите на „Маникур” и „Нюрбургринг”.

Трети рекорд за Honda Civic Type R

Този път зад волана на Honda-та седна световния шампион в клас LMP2 в състезанията за издръжливост Бертран Багет, който постигна време от 2.53,72 минути на трасето в Ардените. Тези рекордни постижения са част от кампанията на Honda за подобряване времената за автомобили с предно предаване на някои от най-известните писти в Европа, като на всяко трасе компанията използва различен пилот, който се състезава за марката.

Трети рекорд за Honda Civic Type R

На „Маникур” рекордът постави Естебан Герери, който кара за Honda в световния пистов шампионат за туристически автомобили (WTCR), а на Северната дъга на „Нюрбургринг” през април миналата година беше даден стартът на инициативата.

Очаква се следващите рекордни опити на Type R да са на „Силвърстоун” и „Ещорил”, като в програмата ще бъдат включени още писти, а в групата пилоти е и световният шампион за 2009 година Дженсън Бътън.

Тагове: honda civic type r
0 от 500
  • #9
    16 rate up comment 8 rate down comment
    до: trb ( преди 5 години )
    И какво му е на дизайна? Супер е дори.Я сложи да него Гоуфа или Рендето да видиш за каква грозота и пошлост става на въпрос спрямо извънземният дизайн на това японско спортно съвършенство. А на живо, ако го видиш ще ти падне ченето. А звука да чуеш ще настръхнеш от кеф. Няма такъв звук просто на 4-цилиндров двигател. Красота!
  • #8
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Das Auto! ( преди 5 години )
    Това е колата!Много хора не разбраха намека, че дас ауто значи колата. Ето това е колата, а не онова пенсионерското подобие от ВАГ нарекли го Гоуф. Да си наречеш модела на някакъв изчанчен спорт за богаташи е липса на каквото и въображение. Гоуфаджийска му работа. В тази връзка се питам къде е спортното им Гоуфче. То няма ли да се опита някакъв рекорд да направи. Освен по престой в сервизите за друг не се сещам.
  • #7
    4 rate up comment 18 rate down comment
    trb ( преди 5 години )
    Технически е супер, но дизайна е трагедия...
  • #6
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    No 1.Както винаги.
  • #5
    8 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Голфа ще го съсипе това нещо
  • #4
    22 rate up comment 8 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 5 години )
    RESPECT!
  • #3
    16 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Das ***!
  • #2
    33 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Различни писти и различни пилоти...Ето това вече е класа и се показват стойностите на автомобила. До голяма степен нещата зависят от пилота, но когато са различни и на различни писти остава само автомобилът. Ето това е колата!
  • #1
    33 rate up comment 10 rate down comment
    No name ( преди 5 години )
    Най бруталният хот хеч!