IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Подарък Nissan GT-R за полицията (ВИДЕО)

Идеално оръжие за редките преследвания на престъпници

Подарък Nissan GT-R за полицията (ВИДЕО)

Дълго време Дубай беше единствената държава в света, която ползваше суперавтомобила Nissan GT-R за нуждите на полицейските сили в страната. След това в списъка влязоха още няколко страни, но той си остана твърде кратък.

Подарък Nissan GT-R за полицията (ВИДЕО)

Най-новото попълнение в него е Япония – родината на GT-R, с което репликата от частта „Токио дрифт” на поредицата „Бързи и яростни”, че местната полиция участва в гонитби със скорост до 180 км/ч, вече просто не е вярна. Според информация от Nissan, автомобилът е дарен на полицията в префектура Точиги.

Подарък Nissan GT-R за полицията (ВИДЕО)

Този подарък маркира 50-ата годишнина от началото на работата на завода на Nissan в Точиги – мястото, където се произвеждат автомобилите GT-R. Досега топ автомобилите на японската полиция се ограничаваха с 370Z, като в интерес на истината силите на реда са използвали и GT-R, но от предишните генерации на модела.

Новият патрулен автомобил на полицията в префектура Точиги застъпва на служба днес, след като през уикенда беше изложен в сградата на местната управа. Някои местни медии обаче оспориха нуждата от GT-R за полицията, тъй като в Япония преследванията по улиците с висока скорост се случват много рядко. Най-малкото гъстият трафик и задръстванията ги прекратяват доста бързо.
 

Тагове: nissan gt-r
0 от 500