IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi S7 вече не се крие

Спортната версия на седана излиза на пазара през 2019 г.

Новото Audi S7 вече не се крие

Компанията Audi провежда финални тестове на спортната версия на седана си A7. Прототип на модела беше заснет от изданието Motor1 без никакъв камуфлаж. Очаква се автомобилът, който ще носи името S7 да бъде представен официално до края на годината, а продажбите му да стартират в началото на 2019 г.

Новото Audi S7 вече не се крие

Ако се съди по снимките, дизайнът на машината ще напомня до голяма степен на концепта Prologue. Автомобилът ще получи друга решетка на радиатора, агресивни брони и различни тръби на изпускателната система. Фотографии на салона засега няма, но се очаква в него да бъде поставен приборен панел.

Засега от Audi държат в тайна всички технически детайли, но се твърди, че „напомпаният” седан ще получи 2,9-литров бензинов битурбо V6 двигател. Този агрегат се поставя на  Porsche Panamera 4S, където развива мощност от 440 к.с.

Новото Audi S7 вече не се крие

Според други информации, под капака на Audi S7 ще бъде поставен 4,0-литров V8 двигател, който се използва от кросоувъра SQ7. Този мотор развива 435 к.с. и 900 Нм. С него SQ7 ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди и развива максимална скорост от 250 км/ч.

Снимки: Motor1

Тагове: audi a7 audi s7
0 от 500