IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Sandero Stepway получи нова базова версия

Вдигнатият хечбек вече ще се предлага с бензинов мотор със 75 к.с.

Dacia Sandero Stepway получи нова базова версия

Гамата на хечбека Dacia Sandero Stepway в Европа бе попълнена с нова модификация, която ще бъде и най-евтина като цена. Версията Urban се предлага с 3-цилиндров бензинов мотор със 75 к.с., като струва 10 500 евро.

Dacia Sandero Stepway получи нова базова версия

Досега на Стария континент вдигнатият хечбек бе достъпен с два двигателя – бензинов турбомотор с 3 цилиндъра и обем 0,9 литра, като и с 1,5-литров дизел. Мощността на двата агрегата е 90 к.с. А бензиновият атмосферен мотор със 75 к.с. се предлагаше при стандартния хечбек Dacia Sandero, който е и по-евтин.

Сега двигателят е достъпен и за Sandero Stepway, което трябва да направи модела още по-популярен. Цената на тази модификация е с 2200 евро по-ниска от варианта с бензинов турбодвигател и механична скоростна кутия.

Снимка: Dacia

Тагове: dacia sandero stepway
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    никога това ( преди 5 години )
    Този двигател е опасен за каране.Без преувеличение го казвам.Всяко изпреварване е кошмарно.Толкова е слаб,че имаш усещането,че съединителят е свършил.А с включен климатик при тръгване на моменти гасне.Сами си направете сметката,колко си заслужава !
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Тираджия ( преди 5 години )
    От западните държави където съм бил, съм виждал да карат Дачия в Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Дания....ама този Great Wall никъде не го срещнах
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Алекс ( преди 5 години )
    Елиз или 301 е с много по-добри предни седалки от Логан. По-добре е шумоизолирана и сглобката на купето е една, а може дори и две три идеи по-добра. Завода във Виго, Испания прави и доста по-сериозни модели. Окачването на ПСА автомобила също е по-комфортно. Иначе и Логан и Елиз / 301 са доста сходни. Опростени и спартански надеждни.
  • #6
    5 rate up comment 1 rate down comment
    GTE ( преди 5 години )
    Наскоро бях в шоуруна на Фиат. Хареса ми Типо комби. Цената обаче, която ми предложиха ме накара да се изцъкля. Гонеше 40 000 лв. Това е бюджетна кола, ако цената и е 25 хиляди ок, но с 15 хилки отгоре - не мерси.
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Когато визмах моята кола оглеждах специално Елизе-то. Съгласен съм че то и Типото са с осезаемо по-елегантен външен вид но като коли са почти Дачия Логан. Брат ми кара служебен Логан и каза че много неща по интериора са 1:1 с Елизе-то. Той и дилъра в Ситроен си каза, че колата е предвидаена за конглокент на Логан. Логана със сигурност не бих го предпочел пред конглокентите но Степуея ми е симпатичен.
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Знам, че е високо Сандеро, това й е най-привлекателното качество. За мен в България просвета на една кола си е една от най-важните характеристики. Но отидем ли на 23к бих се огледал за някое Tipo, C-elysse или базов Ceed. Според мен ще е много по-добре от Дачията като кола и сглобка.
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Може да е базов но е Степуей. Отвори каталога да видиш че всъщност Степуей е най-високото Сандеро и за 23к получаваш навигация, парктроник круиз контрол климатроник пълен ел пакт и 90 коня турбо двигател. Е да 3 цилиндров е но почти всичко в класа е. Тук просто за 2к надолу взимаш по-слаб двигател
  • #2
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Скъпа е за това, което предлага. Не бих дал 20 хил. лв. за базова, скопена Дачия с 3 цил. и 75 к.с. По-добре някой таралясник от Германия или Австрия. Фен съм на новите коли, но в случая с такъв бюджет не си струва!
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Айдеее! ( преди 5 години )
    Юруш на доматите (с колците барабар)!!