IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Европейският Jeep Renegade получи два нови мотора

Американците готвят и хибридна версия на кросоувъра

Европейският Jeep Renegade получи два нови мотора

Американската марка Jeep обнови европейската версия на кросоувъра си Jeep Renegade. Засега производителят показа само две снимки на субкомпактния модел, като премиерата му ще се състои на предстоящото автомобилно изложение в Торино.

Европейският Jeep Renegade получи два нови мотора

Модернизацията е засегналат и външния вид на Jeep Renegade, моделна година 2019. Автомобилът е получил нова предна оптика с променени брони и решетка на радиатора. В задните стопове отново се забелязва буквата „Х”, но досегашният бял цвят е заменен с червен.

Салонът на кросоувъра също е освежен, като това важи най-вече за централната консола, на която е поставен по-голям сензорен дисплей. Този вариант ще е достъпен само за топ-версията на модела. Променени са също бутоните и превключвателите.

Голямата новост си остават смяната на гамата мотори. Версията за Европа ще се предлага с два бензинови турбо-двигателя. Базовият е 3-цилиндров с обем 1,0 литър, който развива 120 к.с. По-скъпият вариант е с 1,3-литров с 4 цилиндъра, като той ще се предлага със 150 или 180 к.с. Версията със 120 к.с. се комбинира с 6-степенна механична скоростна кутия, а за по-мощната са достъпни два автомата – 6-степенен за варианта със 150 к.с. и 9-степенен за този със 180 к.с.

Европейският Jeep Renegade получи два нови мотора

От Jeep обявиха, че вече се работи и по хибридна модификация на Jeep Renegade, като вероятно тя ще е готова да 2020 г. А само две години след нея трябва да излезе и изцяло електрически вариант на модела.

Снимки: Jeep

Тагове: jeep renegade
0 от 500