IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda Civic се превърна в Lamborghini Aventador (ВИДЕО)

Само собственик на италианския суперавтомобил може да открие разликите, твърдят индийци

Honda Civic се превърна в Lamborghini Aventador (ВИДЕО)

Индийски автомобилни ентусиасти превърнаха седан Honda Accord в Lamborghini Aventador. Те напълно пресъздадоха италианския суперавтомобил, който почти не може да бъде различен от оригинала нито отвън, нито отвътре. Майсторите от Мумбай са публикували малък видеоклип на разработката си в YouTube.

Honda Civic се превърна в Lamborghini Aventador (ВИДЕО)

Те почти напълно са преработили седана, за да му придадат максимална прилика със суперавтомобила. В резултат на това са направени огромни промени както в екстериора, така и в интериора, където е добавен спортен волан и множество други детайли. Резултатът от работата е впечатляващ, защото този автомобил наистина изглежда като Lamborghini Aventador.

Колата на индийците има и доста различия в сравнение с италианския суперавтомобил, но те могат да бъдат открити само от собственик на Lamborghini Aventador. За съжаление, нищо не се споменава нито колко време индийците са се трудили върху творението си, нито колко средства са вложили.

 

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Мартин ( преди 5 години )
    Това е най-доброто, което може да се случи с една хонда, след вторични. Доста добър майстор тенекеджия.И в България е пълно с такива майстори.От стар глокник докаран на автовоза се превръща в перфектен нов внос, първи собственик, реални километри.
  • #7
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това Ламбо е като салам народен. Хем е Ламбо, ама не е, както салама хем е салам, ама не е. Любителите на такива ментаци със сигурност носят оригинални анцузи и маратонки Адибас от битака. С такова облекло тази кола от клипа много ще им отива. И да не забравят да си сложат няколко синджира около врата имитиращи злато. Важното е всичко да е менте, но да привличаш погледи повечето от които да са от съжаление и насмешка. На такива менте хора, само менте мадами се вързват...
  • #6
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Стига сте плюли е *** смешни оценете труда малко то така е лесно да видиш нещо и да го оплюеш ко си мислите че ваще голфове рена и магарцидеси дето сте и турили по едни джанти и са по добри ли???
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    121 ( преди 5 години )
    Ужас! Като Москвич е отвътре.
  • #4
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    обратното щеше да е голем дошовизъм!
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Охооо ( преди 5 години )
    Маймунска работа
  • #2
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Понаправили са е, но и без да притежавам Авендатор намирам доста очевадни разлики. Първото, което ми се наби на очи беше, че ментето е по-високо с по голям просвет от оригинала. Направо това ти боде в очите. Звука има също разлика.Погледнете в 2:46 сек от клипа, как не може да затвори вратата и се мъчи. Заяжда нещо. :)))А на кого е нужно това менте?!Предполагам на комплексари, които да се правят на тежки пред кифлите с кола за която си мечтаят. Предполагам у нас много ще се харчат такива...
  • #1
    13 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Иска им се на всичките хондаджии да карат коли ама ...