IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model Y дебютира на 15 март 2019 г.

Новината съобщи самият Илон Мъск в акаунта си в "Туитър"

Tesla Model Y дебютира на 15 март 2019 г.

Шефът на Tesla Илон Мъск съобщи в акаунта си в "Туитър" датата на дебюта на новия кросоувър Model Y. Отговаряйки на въпрос на потребители, той каза, че моделът ще бъде официално представен през март 2019 г. Той подчерта, че дебютът ще се състои в периода от край на настоящата година до втората четвърт на 2019 г., но най-вероятно на 15 март.  Преди време Мъск каза, че преставянето на модела може би ще се отложи за 2020 г.

Tesla Model Y дебютира на 15 март 2019 г.

Tesla Model Y е компактен кросоувър, чиито врати са от типа "крила на чайка", подобни на тези при Model X. Освен това автомобилът може да се похвали с подобрен автопилот, управляващ се от мощен компютър, чиято производителност е 40 пъти по-голяма от тези в настоящите модели на компанията.

Както се знае, наскоро Tesla изнесе повече подробности за двумоторната версия на Model 3, която ще получи две модификации: Dual Motor AWD и Performance. Последната се очаква да бъде конкурент на седана BMW M3.

Тагове: tesla model y
0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Zorro ( преди 5 години )
    Чакам кога пуснат Теслъ Модел Z /зед/ за Зоро или T за коня Торнадо на Зоро.
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    ko4o ( преди 5 години )
    За това обещание на Мъск ще се чака 30 години, с депозит от 1500$. Хайде не на нас тези Илън. Пирамидата се срутва. Стига с обещания само, че немската премиум тройка ще извади поне 5-6 модела за следващата година. Все пак спокойно - най-близката суша е дъното!
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Бай Оня ( преди 5 години )
    Хахахаа смешки ми те дотагава ще са фалиралибряя а тоя ще е у затвора!!! Стига глупости вземи изикредит :)хахах
  • #7
    12 rate up comment 3 rate down comment
    wOw ( преди 5 години )
    AUDI задължително трябва да произвеждат електрички! Защото цялата им гама ДВГ горят масло над допустимото! Това е катастрофа за премиум бранд!
  • #6
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Този ( преди 5 години )
    Пишете за балони в други държави, а при нас пълно с пирамиди. Много сме умни българите, ама всеки втори само търка билетчета и нищо не печели. Народа масово го мързи и мечтае за бързото забогатяване, но заради мечтата си става все по-беден!
  • #5
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    На ауди електрическия а3 етрон дебютира 2009г и толкова. Дебютира само празна черупка.Тесла показа Модел 3 2016г и възнамеряваха да започнат производство 2018г, но заради проявения интерес го издърпаха за 2017г.На тази нищожна компания и отне 1 година започването на производство на Модел 3, а на ауди 10 години.
  • #4
    6 rate up comment 1 rate down comment
    А бе ... ( преди 5 години )
    той хубаво дебютира, ама кога ще се произвежда е въпроса?
  • #3
    7 rate up comment 10 rate down comment
    пичове ( преди 5 години )
    ...вие нищо не разбирате от визионерство..ние всички нищо не разбираме от икономика,как една компания 6 години вече е на червено и все не фалира хахха...явно около коледа наистина стават чудеса..разбирай държавата помпи съживителен милиард към Електро Пауър ООД.Сега иска да ъп-не малко кредитния рейтинк..ама то стана като приказката за овчарчето.Не фаща декиш.Абсолютен *** лъжлив.
  • #2
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Нали оня ден беше казал,че най-вероятно Тесла ще фалира а той напуска след 1 година...Тия каква са пирамида не е истина.
  • #1
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Аххахахахах хахахах ахОще ли има сектанти да му вярват на тоя? Е може да пусне -2 бройки за зарибяване на простаците - а после 5 години са се оправдава с арменския поп що не му върви масовото производство :) От смешен стана жалък Свети Илон с нетовите вечни бомбастични обещания, които са все без покритие...