IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-красивата тираджийка в света

26-годишната австралийка Блейз Уилямс работила на автомивка за камиони, сега кара автовлак

Най-красивата тираджийка в света

В Австралия живее и работи най-красивата тираджийка в света. Това е 26-годишната Блейз Уилямс, която получава водителски права още на 19 г. За да бъдем точни, става дума за книжка за управление на 18-колесни превозни средства, т.е. автовлак, състоящ се от влекач (10 колела) и двуосово полуремарке (8 колела).

Най-красивата тираджийка в света

Цялата история започва с това, че Блейз работила на автомивка за тирове и трябва да пренарежда тежките превозни средства, като ги вкарва и изкарва от клетките. Поради това и се наложило да изкара необходимото свидетелство за правоуправление. Работата толкова й харесала, че година по-късно започнала да работи като шофьор на тежкотоварен камион.

Най-красивата тираджийка в света

"Обличам се като Барби, но зад волана се чувствам като момче", казва Блейз за професията си. Що се отнася до камиона на най-красивата тираджийка, това е грандиозен Kenworth W900 - със скъсен по австралийски капак и, разбира се, огромен защитен ролбар.

0 от 500