IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz ще предложи всъдеходно комби C-Class

Конкурентът на Audi A4 Allroad излиза на пазара през 2022 г.

Mercedes-Benz ще предложи всъдеходно комби C-Class

Компанията Mercedes-Benz ще предлоги комби с повишена проходимост C-Class- Тази модифитация ще излезе със следващото поколение на модела, което трябва да бъде на пазара през 2022 г., съобщава Auto Motor und Sport.

Mercedes-Benz ще предложи всъдеходно комби C-Class

Моделът ще получи добавка All-Terrarin към името, като ще се отличава по допълнителната защита на праговете, броните и калниците. Автомобилът ще получи увеличен клирънс, както и система за задвижване на четирите колела.

Гамата двигатели на всъдеходното комби ще бъде като тези на следващата генерация на Mercedes-Benz C-Class. В компанията се надяват, че техният All-Terrain ще може да се конкурира успешно с Audi A4 Allroad, който е определян като основен конкурент.

До края на лятото в Европа трябва да стартират продажбите и на обновените купе и кабриолет C-Class. Машините получиха форсиран 3,0-литров бензинов V6, чиято мощност е 390 к.с. Това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,7 секунди.

Обновеният модел получи и нов хибриден агрегат, в който влизат 1,5-литров бензинов двигател със 184 к.с. и генератоор EQ Boost с 48-волтова батерия. Електрическата система дава допълнителни 14 к.с., когато е необходимо. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 7,9 секунди.

Снимка: Mercedes-Benz

0 от 500