IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan X-Trail се превърна в "Хилядоледния сокол" (ВИДЕО)

Специалната версия на кросоувъра излезе по случай филма за Хан Соло

Nissan X-Trail се превърна в

Японският автомобилен производител Nissan направи специална версия на кросоувъра Roque (който се продава в България под името X-Trail) в стила на космическия кораб Millennium Falcon ("Хилядоледния сокол") на Хан Соло от култовата сага "Междузвездни войни". Презентацията на автомобила се състоя по време на световната премиера на филма "Соло: История от Междузвездни войни" в Лос Анджелис миналия петък.

Nissan X-Trail се превърна в

В създаването на този уникален автомобил участваха дизайнерите на Lucasfilm и Industrial Light & Magic. Кросоувърът е направен да наподобява възможно най-много кораба на Хан Соло, включително по отношение на цвета. Много от частите на колата са отпечатани на 3D принтер. На покрива има радарна антена и лазерно оръдие.

Nissan X-Trail се превърна в

Инструменталният панел също е изработен в стила на "Хилядоледния сокол". Освен това автомобилът е оборудван с бутон за активиране на "свръхзвуков двигател", който е "поставен" в задната част на колата и свети по време на движение. Още по-голямо сходство с най-прочутия космически кораб в киното придават предното стъкло и уникалните джанти. Задното стъкло пък е заменено от 18-инчови тонколони на Bose, които осигуряват звуковите ефекти от филма.

Nissan X-Trail се превърна в

Всъщност, този "космически" автомобил е оборудван с 2,5-литров четирицилиндров бензинов двигател с мощност 171 коня, който се предлага и в обикновения  Nissan X-Trail. Както може да се досетите, новото творения на японците не се продава.



Снимки и видео: Nissan
 

 
Тагове: nissan x-trail rogue
0 от 500