IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кой е автомобилът с най-скъп лизинг в света?

За Pagani Huayra се плащат по повече от 25 000 долара на месец

Кой е автомобилът с най-скъп лизинг в света?

Лизингът е един от най-разпространените начини за покупка на автомобил. За кой модел обаче се плащат най-големи месечни вноски? На този въпрос отговор дава изданието Motor1.

Кой е автомобилът с най-скъп лизинг в света?

За да се сдобие с Pagani Huayra, бъдещият собственик трябва да плаща по 25 339 долара всеки месец в продължение на 5 години. Освен това лизинговото споразумение предвижда клиентът да направи първоначална вноска от 700 000 долара.

От компанията Putnam Leasing, която предлага роудстъра Pagani Huayra, твърдят, че това е най-скъпото предложение на пазара, но клиентите получават и някои предимства. Например, ако автомобилът се взима от фирма, тя може да включи част от сумата в своите разходи и да ползва данъчни отстъпки. Освен това, ако купувачът реши да се откаже от колата, има право да сключи договор с Putnam за друго превозно средство.

Моделът Pagani Huayra бе показан преди година на салона в Женева, като излиза в тираж от 100 бройки. Суперколата е оборудвана с V12 двигател със 752 к.с., който работи в комбинация със 7-степенна автоматична скоростна кутия.

Снимка: Pagani
 

Тагове: pagani huayra
0 от 500