IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицията в Майорка издирва шофьор, свирил на китара, докато кара (ВИДЕО)

Британският нарушител на закона ще плати минимум 500 евро глоба

Полицията в Майорка издирва шофьор, свирил на китара, докато кара (ВИДЕО)

Полицията на испанския остров Майорка се опитва да открие шофьор, който свири на китара и в същото време кара кола по магистралата, съобщава The Local. Инцидентът с черното Renault Megane с британска регистрационна табела и десен волан бе заснет на видео от местен шофьори по магистралата между градовете Палма де Майорка и Инка. На клипа ясно се вижда, че шофьорът свири на китарата и придържа волана с колене.

Британец шофира и свири на китара (ВИДЕО)

Видеото е публикувано в интернет и привлича вниманието на полицията на острова, която започва да търси шофьора. За това провинение той може да бъде обвинен в опасно шофиране, което носи глоба от най-малко 500 евро и отнемане на шест точки от контролния талон, уточнява вестникът.



Предполага се, че шофьорът е британец, пристигнал на курортния остров с автомобила си. В Майорка движението е вдясно, а във Великобритания - вляво, поради което в Обединеното кралство почти всички коли са с десен волан. Глобите за нарушаване правилата на движение  в Майорка са много големи, за което се предупреждават всички туристи, които смятат да посетят острова.

0 от 500
  • #3
    32 rate up comment 2 rate down comment
    DD ( преди 5 години )
    Еххх шизоФактията.. ми на мутрите ше свирят в Мерджана ..джуките в Астри не се качват.. виж притене бнекой транс_джендър може и да се излъже,ама кой на кого ше свирука не е ясно хахах...
  • #2
    35 rate up comment 1 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Тоя нищо не е направил всека българска мутреса докат кара свири на духови инструменти глоби нема нема и спиране.
  • #1
    32 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Свирил е фалшиво предполагам и заради това го издирват? Иначе не виждам за какво ще го глобят. Освен, ако в испанските закони няма забрана за свирене по време на движение. А азз, ако си тананикам и барабаня с пръсти по кой закон ще ме подведат под отговорност?