IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce с милионер и полуголи девойки влетя в магазин (ВИДЕО)

Плейбоят Джоди Сандърс избяга от мястото на произшествието в Майорка

Rolls-Royce с  милионер и полуголи девойки влетя в магазин (ВИДЕО)

Курзиозен инцидент се разигра в куртора Портал Ноус на испанския остров Майорка. Британският милионер и известен плейбол Джоди Сандърс загуби управление на своя Rolls-Royce и влетя в местен магазин за цигари и алкохол.

Rolls-Royce с  милионер и полутоли девойки влетя в магазин (ВИДЕО)

Компанията на младия предприемач правиха две полуголи девойки. Инцидентът беше записан от охранителната камера на заведението.  От видеото се вижда, че луксозната машина е със свален покрив, а жените вътре дори си правят селфита по време на инцидента.



Самият Сандърс и избягал от мястото на катастрофата, тъй като явно е бил употребил алкохол. По-късно през деня британецът все пак се е явил в местния полицейски участък, където е обяснил, че джапанката му се е закачила за педала на газта и той не е могъл да реагира.

Милионерът е изявил желание да поеме всички разходи по възстановяване на щетите от катастрофата, но според местните медии той все пак ще трябва да се яви пред съда, където ще отговаря за напускане на мястото на инцидента.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: rolls-royce
0 от 500