IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

„Напомпаното” BMW X3 M ще получи 475 коня

Продажбите на кросоувъра започват в началото на 2019 г.

„Напомпаното” BMW X3 M ще получи 475 коня

Нови подробности за „напомпаната” версия на новото поколение на кросоувъра BMW X3 бяха публикувни от изданието Motor1, което показа и снимки на тестови прототип на автомобила.

„Напомпаното” BMW X3 M ще поучи 475 коня

Според информацията, за BMW X3 M е предвиден 3,0-литров бензинов турбодвигател с 6 цилиндъра. Мощността на агрегата ще бъде 450 к.с., но с предлагания като опция пакет Competition тя ще достигне 475 к.с.

Освен това BMW X3 M Competition ще получи пренастроена система за задвижване на четирите колела, която е подобна на тази на седана M5. Най-мощната версия на компактния всъдеход ще има подобрения по аеродинамиката, снижено окачване, 20-цолови джанти и високоефективна спирачна система.

„Напомпаното” BMW X3 M ще поучи 475 коня

Очаква се „напомпаното” BMW X3 M официално да бъде представено в края на годината. Самите продажби ще стартират в началото на 2019 г.

Снимки: Motor1
 

Тагове: bmw x3 x3 m
0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Едно високо-технологично средство за замърсяване на околната среда!Кеф ,нали?все повече suv-ве,все по -тежки,все по-мощни,все по-харчещи ...,и честито!Добитъка също е виновен ,че ги купува!Алчен ***!Популизъм и лицемерие!Схемаджиите продават огромни "кашалоти"с цел опазване на въздуха ,а алчния *** ги купува с цел чистотата на въздуха!.....?
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    То се вижда ежедневно кои са тъпанарите тук-най-често такива като вас с бъркащите масло с вода та лиги /БМВ/.Явно е обаче ,че ти персонално си и сляп,но на фона на слабоумието ти това е дребен кусур така,че няма да обръщаме внимание на жалките ти и непосилни умствени напъни.Просто гледай да не получиш херния и то мозъчна.Ще се превърнеш в медицински феномен!
  • #6
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А кои са всички?
  • #5
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И пак ще яде бой от всички
  • #4
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Да бе ( преди 6 години )
    До долния : Всеки има право да е т*пичък, но ти си, вожда на т*пичките.Та според теб БМВ, копира от Киа ? Пред чужди хора недей да говориш така, момче.
  • #3
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Или по-скоро да е жив и здрав, дизайнера, който премина от БМВ в Хюндай/Киа ?
  • #2
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това е Дъстър или една идея по зле
  • #1
    9 rate up comment 6 rate down comment
    ................... ( преди 6 години )
    Страхотна машина особено за онези които могат да си я купят !