IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пияни пешеходци набиха шофьор, карал бързо

Инцидентът станал на кръгово близо до Омск

Пияни пешеходци набиха шофьор, карал бързо

Двама пияни пешеходци набили шофьор на автомобил, защото им се сторило, че кара твърде бързо. Тази невероятно история идва от село Кормиловка, Омска област в Русия.

Пияни пешеходци набиха шофьор, карал бързо

На едно кръгово водач намалява, за да пропусне да пресекат двама порядъчно почерпени граждани, които обаче спират насред пътя и започват да се карат на шофьора. Той слиза ядосан от колата, но пияните взимат превес в боя и той решава, че е по-добре да избяга и да изостави колата си.

Пострадалият водач се оплаква на правоохранителните органи и скоро на мястото на инцидента пристигат представители на националната гвардия. Те намират колата избутана и обърната в канавката, при това доста пострадала от гнева на пияните граждани, които й нанесли поредица поражения с ритници и удари.

Въпросните побойници са заловени на 2 километра от срещата им с шофьора, а след задържането им се установява, че двамата още нямат 25 години и набили водача, защото решили да го накажат за превишената скорост, с която той се движел.

Цялата тази история беше разказана от началника на националната гвардия в Омск пред руските медии в началото на седмицата, като той заяви, че на моменти и на него отделни елементи му се стрували като нереална история.

0 от 500