IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американците се радват на драстичен спад на цените на Maybach

Добри дни на любителите на употребявани луксозни лимузини

Американците се радват на драстичен спад на цените на Maybach

Анализаторите на пазара на употребявани автомобили в Щатите зарадваха феновете на луксозните лимузини с това, че цените на някои от изключително скъпите модели, поне преди десетина години, сега са доста по-достъпни. Става въпрос за луксозната марка на Mercedes – Maybach.

Американците се радват на драстичен спад на цените на Maybach

Лимузини от средата на миналото десетилетие вече се предлагат на една шеста от цената им като нови, а знаете, че германците решиха да превърнат Maybach в подмарка на Mercedes и на практика отново предлагат по-дълги и луксозни версии на S-класата, но без това да е съчетано с нова каросерия.

Пример за това е Maybach 57 от 2004 година, който като нов е струвал над 300 000 долара, а сега в Хюстън се предлага такава лимузина за 54 980 долара. Естествено, знаете, че ниската цена на луксозните лимузини е най-привлекателната им черта, после идва лукса на борда и впечатлението, което създавате, а кошмарите са запазени за сметките на резервните части и ремонтите. Но винаги се намират хора, които не се плашат от това и залагат на лукса, а тук той е в изобилие – изключително удобни и регулируеми задни седалки, екрани на гърба на предните седалки, контролиран от водача клирънс и т.н.

Стандартно 57 се задвижва от 5,5-литров V12 мотор на Mercedes с две турбини. Което означава, че и сметката за бензин ще е солидна.

Засега рекордът сред интернет офертите за употребявани автомобили Maybach се държи от

оферта за 57 за скромните 42 000

долара, но колата има леко проблематична сервизна история, т.е твърде много дефекти като е била сравнително нова. Но едва ли ще остане непродадена.

Тагове: maybach maybach 57
0 от 500