IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какъв ще бъде новият Mercedes-AMG GLE 63 (ВИДЕО)

Кросоувърът ще получи различен дизайн и много мощен двигател

Какъв ще бъде новият Mercedes-AMG GLE 63 (ВИДЕО)

Снимки и видео с тестови прототип на новото поколение на „напомпания” кросоуър Mercedes-AMG GLE, заснет по време на изпитания в Австрия, бяха публикувани на Youtube-канала AutoNews Creative.

Какъв ще бъде новият Mercedes-AMG GLE 63 (ВИДЕО)

Главните външни разлики при автомобила, моделна година 2020, ще бъдат в решетката на радиатора в стил Panamericana, както и в новата броня с огромни въздухозаборници. Кросоувърът ще получи 4 сдвоени тръби на изпускателната система и 22-цолови джанти.

Въпреки камуфлажа се вижда формата на предните фарове и конфигурацията на светодиодните дневни светлини. Далеч по-добре е скрита задната част на автомобила, като се очаква там измененията да бъдат доста сериозни.



Новото поколение на Mercedes-Benz GLE, което е изградено на платформата MRA, ще дебютира през тази година. Спортна версия AMG GLE ще се появи през 2019 г., а продажите  ще стартират през 2020 г., като голяма промяна ще има и под капака.

Досегашният 5,5-литров би-турбо V8 двигател (585 к.с. във версията S) отстъпва мястото си на 4,0-литров V8 отново с две турбини. Мощността на агрегата ще бъде 600 к.с.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500