IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа най-впечатляващите си трикове (ВИДЕО)

В Топ 5 влизат изпълнения на легендарен каскадьор и на пилот от Формула 1

Mercedes-Benz показа най-впечатляващите си трикове (ВИДЕО)

Компанията Mercedes-Benz публикува видео с най-забележителните трикове, в които участват нейни автомобили. Записът беше качен в официалния канал на марката в YouTube.

Mercedes-Benz показа най-впечатляващите си трикове (ВИДЕО)

На пето място е надпреварата между автомобили и група състезатели по паркур (преодоляване на препятствия в градска среда). Следва рекорд, при който 3 отбора от по 6 човека, изминават без прекъсване 160 000 км със седан E-Class. На трето място е изпълнение на легендарния холивудски каскадьор Деймиън Уолтърс.

Втората позиция е отредена на видео, в което бившият пилот от Формула 1 – Дейвид Култард, използва роудстъра за да хване (буквално) топка за голф, изстреляна от професионалния играч Джейк Шепард.

На първо място е запис с непрестанен дрифт в продължение на повече от 3 км, който е изпълнен от създателя на YouTube-канала Supercars of London - Пол Уолъс.



Снимка и видео: YouTube

Тагове: mercedes-benz
0 от 500
  • #2
    33 rate up comment 2 rate down comment
    Естет ( преди 6 години )
    Да направят клип как ром от Столипиново товари крадени дърва в стара Е класа или как псевдомутра - нискочел шкембелия с татуси сипва за 20 лева газ в стара S класа!
  • #1
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Неразбир ( преди 6 години )
    Тази кола за това ли е предназначена и така ли я ползват купувачите?И не може ли същите номера да се направят с каква да е друга кола?