IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Работници на GM в Южна Корея вдигнаха бунт (ВИДЕО)

Служителите разгромиха офиса на своя ръководител

Работници на GM в Южна Корея вдигнаха бунт (ВИДЕО)

Работниците в един от заводите на General Motors в Южна Корея взеха крайни мерки, за да бъдат чути от ръоводството. Те атакуваха офиса на шефа на местната компания, като направиха истински погром в него, съобщава Automotive News.

Работници на GM в Южна Корея вдигнаха бунт (ВИДЕО)

Запис от случилото се беше публикуван в YouTube, като той е направен от камерите в помещението. По този начин начин членовете на местния профсъюз искат да изкажат своето недоволство от политиката на компанията.

На кадрите се вижда, как няколко мъже нахлуват в кабинета и започват да местят и да чупят обзавеждането, като хвърят различни предмети на пода. Накрая групата „бунтовници” изнася от офиса маса, която най-вероятно принадлежи на местния началник.



Проблемите на GM в Южна Корея напоследък се задълбочиха, след като американският производител обяви намеренията си за затваряне на един от заводите в страната и съответното съкращаване на 5000 работници. На свой ред служителите настояват да им бъдат заплатени законните премии, но компанията просто няма пари за това.

Представителите на профсъюза на работниците поискаха оставката на ръководството на GM в Южна Корея, но засега официално реакция от концерна няма. Със случилото се вече се занимава полицията, която разследва атаката на офиса.

Снимка и видео: YouTube
 

Тагове: gm
0 от 500