IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

405 конски сили за следващия Ford Focus RS

Новият модел също ще използва 2,3-литровия турбо мотор на актуалната версия

405 конски сили за следващия Ford Focus RS

Ford планира следващият Focus RS да е още по-мощен, по-бърз и естествено, да няма проблемите с двигателя, които сполетяха актуалната версия на спортния модел.

405 конски сили за следващия Ford Focus RS

Предполага се, че новият Focus RS ще бъде представен за моделната 2020 година и ще представлява мек хибрид, като мощността му ще е 405 конски сили, което ще му позволи да е реален съперник на съответните модели от гамата на Mercedes-AMG и Audi в този клас.

Следващитя Focus RS ще получи хибридно задвижване, част от което ще е 48-волтова електрическа система, която пък ще позволи намаляване на нивото въглероден двуокис, което отделя автомобилът.

Европейските регулации изискват средното ниво на гамите модели на автомобилните производители да е 95 грама въглероден двуокис на километър, като това ниво трябва да бъде постигнато до 2021 година. Сега Focus RS отделя 175 грама на километър.

Естествено, новият Focus RS ще е базиран на следващото поколение Focus, което ще дебютира другата седмица и ще е част от офанзивата на Ford за лансиране на електрифицирани автомобили, която включва 40 модела.

Следващият Focus RS също ще се задвижва от 2,3-литровия турбо мотор, който използва и настоящият модел, но с по-висока мощност и по-голям въртящ момент.

Тагове: ford ford focus rs
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Аз това фордче не бих го върнал! Спортна версия с над 400к.с. ..... Каквото и да си говорим, пичове, това е много далеч напред пред Дачия и Грейтуол! Няма място за сравнение.
  • #6
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Всъщност новите Дачии са доста прилични коли като за цената си. Но все пак Форд са над тях
  • #5
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Теа ... ( преди 5 години )
    кога съчетаят автоматик с 4Х4 тогава да се пънат на AMG и RS!
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    Никой не говори за 30-40 електрически модела, а електрифицирани, т.е. и хибриди. Въпросните на пазара са далеч повече от няколко модела. В Европа Audi, Mercedes, BMW, Renault, Volvo, VW, Toyota, Infiniti, Lexus, Land Rover предлагат хибриди, плъг-ин хибриди или изцяло елетрически модели и то не по един.Отделно че статията е по-скоро за колата за каране - Focus RS, отколкото за тролеите от мечтите на хората, които не се кефят на коли.
  • #3
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Интересно ми е защо всички говорят че ще пускат по 40-50 електрически модела, а на пазара има избор от няколко модела само.
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Аре, ся! След Дачия и Грейтуол?! Доста си поизкриви душата с това изказване!
  • #1
    4 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Форд така и не разбраха, че проблема на колите им не са конските сили, а ръждата и шокиращото ниско качество. Аз я поставям след Дачия и Great Wall.