IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Toyota RAV4 ще получи версия със 7 места

Засега този вариант не е сред приоритетите на компанията, но върху него се работи

Новата Toyota RAV4 ще получи версия със 7 места

Японският производител Toyota ще предложи на клиентите си 7-местна весия на компактния си всъдеход RAV4, чието ново поколение отбеляза своята световна премиера само преди дни на автосалона в Ню Йорк.

Новата Toyota RAV4 ще получи версия със 7 места

Пред изданието GoAuto вицепрезидентът на Toyota Motor North America – Джек Холис, призна, че подобна идея се обсъжда от ръководството на копанията, но тя няма да бъде реализирана в обозримо бъдеще.

„Смятам, че със своите компактни размери RAV4 заема определена ниша на пазара. В същото време обаче сегментът на всъдеходите се развива непрекъснато, така че винаги ще се намери място и за такъв автомобил. Все още не мога да се ангажирам със срокове за неговата поява, тъй като този проект не е сред приоритетите на компанията, но очаквам той да бъде реализиран”, коментира Холис.

Трябва да припомним, че по-рано Toyota RAV4 се предлагаше на пазарите в САЩ и Япония във вариант със 7 места. При него допълнителните две седалки бяха предназначени за деца. Новата платформа TNGA обаче ще позволи третият ред вече да предлага далеч повече пространство.

Холис потвърди, че петото поколение на популярния кросоувър ще получи хибридна и изцяло електрическа версии, но отказа да съобщи подробности за тези машини.

Снимка: Toyota

Тагове: toyota rav4
0 от 500