IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep Wrangler стана подвижен хотел

Всъдеходът е оборудван с кафе машина и мини хладилник

Jeep Wrangler стана подвижен хотел

На автомобилния салон в Ню Йорк американската компания Jeep представи необикновен прототип под името ROADM8. Всъдеходът вече получи прякора мобилен хотел.

Jeep Wrangler стана подвижен хотел

Идеята за разработването на подобен SUV принадлежи на представителите на хотелската верига Super 8. Нейни представители отбелязват, че такива всъдеходи често се използват за пътувания на дълги разстояния и много туристи резервират стаи в хотели Super 8.

Jeep Wrangler стана подвижен хотел

Автомобилът е разработен за 2 часа и половина и са използвани 100 уникални компонента. В интериора преобладават дърво и плат по подобие на материалите в хотелските стаи от веригата. Седалките са тапицирани в същия цвят и са от същия материал като кувертюрите в стаите на Super 8.

Jeep Wrangler стана подвижен хотел

В допълнение към вградената кафе машина в колата има мини хладилник и мултимедийна система със сензорен екран. Отбелязва се, че създаването на такъв SUV е маркетингово решение за хотелската компания. Тя е инвестирала в проекта окоро 100 милиона долара.

Снимки: Jeep
 

Тагове: suv jeep wrangler
0 от 500