IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-смешният финал на шофьорски изпит в историята

Понякога и инструкторите ги спохожда поетичната справедливост

Най-смешният финал на шофьорски изпит в историята

Немалко хора вярват, че автомобилните инструктори би трябвало да носят някаква отговорност за простотиите, които възпитаниците им правят по пътищата, след като вземат книжка. Но понякога съдбата сама се грижи да ги възмезди за качеството на обучението, което дават.

Най-жестокият финал на шофьорски изпит в историята

17-годишна курсантка от Бъфало в американския щат Минесота ще остане в историята с вероятно най-куриозния проверовъчен изпит. Опитът на девойката да получи свидетелство за управление завърши... със забиването на тестовия автомобил в сградата на училището за шофьори.

Според официалното съобщение на полицията в Бъфало момичето се объркало при опит за перпендикулярно паркиране и вместо задна, включително директна предавка. Паникьосано от грешката, то натиснало газта и автомобилът се врязал право в сградата на шофьорската школа, пробивайки тухлената стена.

60-годишната инструкторка е пострадала леко при удара и е в болница, а кандидат-шофьорката е жива и здрава. Няма да бъдат повдигани обвинения по случая, увериха от полицията. Служител на реда написа в Twitter, че посъветвал младата дама да гледа от позитивната страна - че ще има забавна история за разказване, и след време да опита пак.

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 6 години )
    Така е,но аз съм пристрастен,обичам тази държава и 90% от нейните граждани.Отделно в някои от любимите ми щати има и смъртно наказание,което приветствам !!
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до Д-р Куртев ( преди 6 години )
    и през цялото време не се притесняват, че някой *** може да влезне в къщата им да ги обере, защото знаят че могат да го гръмнат, и не се притесняват че на пътя някоя псевдо мутра ще излезе да им рита огледалата и да налита на бой защото знаят, че може да бъде гръмнат.
  • #1
    25 rate up comment 0 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 6 години )
    За Невада всеки се обучава сам,няма специални учебни коли,слага се знак на колата и трябва да присъства човек с книжка,когато се учиш.Минаваш листовки и с твоя кола отиваш да вземеш изпитващия.На 16 вземаш книжка,на 18 си купуваш оръжие,на 21 си купуваш бира !!