IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW също ще пропусне салона в Детройт през 2019 г.

Решението на баварците идва около месец след това на Mercedes

BMW също ще пропусне салона в Детройт през 2019 г.

Германският производител BMW няма да участва в автомобилното изложение в Детройт през януари догодина, потвърди официално компанията в свое изявление и обяви, че „търси алтернативни платформи и формати”, за да представя продукцията си.

BMW ще пропусне салона в Детройт през 2019

Решението на баварците идва около месец, след като шефовете на Mercedes обявиха, че марката ще пропусне салона в Детройт в началото на 2019 г.. Но главният изпълнителен директор на Daimler Дитер Цетче поясни, че очаква Mercedes да се върне в автомобилната столица на Америка през 2020 г. с премиери на нови продукти.

Последните години могат да бъдат определени като трудни за изложението в Детройт, тъй като салонът все повече става жертва на провеждащото се две седмици по-рано изложение на битова електроника в Лас Вегас (CES), което се оказва все по-предпочитано от автомобилните компании за представяне на нови модели и технологии.

Наскоро се появи информация, че организаторите на салона в Детройт обмислят да го преместят от януари през октомври. Това ще реши проблема с CES, но пък ще породи нови трудности. Автомобилният салон в Париж се провежда в началото на октомври, но този проблем ще се появява през година, тъй като той се редува със салона във Франкфурт през септември.

В същото време изложението в Лос Анжелис се провежда пред ноември, което също може да се отрази на интереса на американските компании към салона в Детройт.

Тагове: bmw mercedes
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    хаха ( преди 6 години )
    И без това им намирисва на нови дизелгейти. По-добре да се покрият в добрата стара корумпирана Европа, където аутобилд и другите измислени списания с платени, продажни журналистчета ще пишат статии колко са добри и качествени.
  • #3
    7 rate up comment 7 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Че какво дапредложат?!?Омръзнали и безформени модели които особенно при така наречените"suv"-ве .....,ама че *** чуждица и неприемливо неточно наименование на Джиповете и "паркетните"Джипове където Мерцедес и БМВ се различават само по емблебите...?!?!Плюс това всичко се обърка ....-кола ли да изложиш или ненужен електрокар като "Тесла".....?!?Никой не знае кога ще "разсекретят" истинския двигател и се напъват да разработват временно електрокари....?!?
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    РУСЕНЕЦ ( преди 6 години )
    ТАКА Е, ПРАВ СИ .СКОРО СЕ ВЪРНАХ ОТ САЩ РЯДКО ВИЖДАХ МЕРЦЕДЕС И БМВ. НЕ ЧЕ ГИ НЯМА НО,НЕ Е ТОЛКОВА ОЧЕБИЕЩО КАКТО В ЕВРОПА.А ЯПОНКИ ДОСТА ЧЕСТО СЕ НАБИВАХА НА ОЧИ.
  • #1
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Интелигентните ( преди 6 години )
    и богати американци знаят и без Детройт какво да купуват-Мерцедес,БМВ,Ауди,Порше и Ланд Ровер! От останалите една част предпочитат Волво,Буик,Шевролет или Крайслер,а най-ниските прослойки купуват единственото което могат да си позволят- Тойота или Хонда.