IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford обнови Mondeo

Новата хибридна система осигурява 40 км движение само на ток

Ford обнови Mondeo

Американската компания Ford пусна фейслифт на седана Fusion, известен в Европа като Mondeo. Публичното представяне на модела ще се състои на 28 март по време на автомобилното изложение в Ню Йорк, а продажбите стартират през лятото на година.

Ford обнови Mondeo

Обновеният автомобил е получил нова радиаторна решетка, модернизирани светодиодни фарове и нов преден капак. Още в базовата си модификация Ford Fusion се предлага със системи за внезапно спиране, контрол на "мъртвата" зона, разпознаване на пешеходци и асистент за поддържане лентата на движение. Като опция ще се предлага адаптивен круз контрол.

Ford обнови Mondeo

Освен това седанът ще бъде обзаведен с модернизирана хибридна система. Тя вече осигурява движение само на ток с 20% повече в сравнение с настоящия модел, или до 40 км. Иначе, моторната гама на автомобила остава същата.

Снимки: Ford

Тагове: ford mondeo
0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    edw ( преди 6 години )
    развалиха супер визията на предния фейс. Мое мнение.
  • #2
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Карам си го от края на 2015 г. И всичко е точно. 1.5 160 кончета. в Щатите го пуснаха 2 години преди това не 5. Пък и боли оная работа. Предпочитам автомобил с 5 години пълна ганция отколкото "премиум" на 5 или 6 години съсипан от каране таралясник. И возията и пътното поведение са на супер ниво. Близо година ходих по мъките докато си купя нова кола. За всеки влак си има пътници. А за този фейс....хм не ми харесва.
  • #1
    7 rate up comment 7 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Мондео ми беше любим много отдавна и разби"гранита" с модела който плътно се доближи по визия до Форд Скорпио който който отнесе"гарата" и стана : Автомобил на годината" !!!След това с прискърбие го изгубих през годините в мъглата .....,после донякъде с един последен блестящ фейслифт който приличаше на новите близнаци Ауди и Фолксваген Пасат се опита стабилно да се върне в играта ,но то бе за кратко.След това се появи безформенния Мондео който стана по принуда служебна кола по офисите и ,......и накрая в Европа дойде преждевременно остарялнов модел,защото в Америка го караха вече 5 години.....?!?!.....-някакви си проблеми.....Спаси го донякъде това,че умишлено прилича на Форд Мустанг ,но стария модел си е стар модел когато пробутваш за току-що изпаднал от конвейера .....?!?! Хубав е ,но няма ли дасе чувстваш леко излъган ?....-сега пък грозен фейслифт ?!?!Форд умеят да се съсипват сами! СъсипахаЯгуар и добре,че са дръпнатите очи да го извадят и лъснат......