IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте края на едно Ferrari 458 Spider (ВИДЕО)

Застрахователна измама или добросъвестен собственик, станал жертва на полицията?

Вижте края на едно Ferrari 458 Spider (ВИДЕО)

Унищожаването на Ferrari 458 Spider е едновременно тъжна и впечатляваща гледка. А когато видеото е публикувано от собственика на автомобила, в случая някой си Захид Хан, нещата са още по-драматични.

Вижте края на едно Ferrari 458 Spider (ВИДЕО)

Случката е от Великобритания, където полицията осуетява опитите на Хан да кара италианската спортна кола, след като я е обявил за унищожена при автомобилна катастрофа. И застрахователната компания е потвърдила, че колата попада в категорията на тези, които трябва да бъдат унищожени след тежък инцидент, тъй като могат да бъдат опасни на пътя, дори и след възстановяването им.

В случай като този се допусна само използването на отделни компоненти от пострадалия автомобил да бъдат използвани при ремонт на други коли.

Отделно от това Хан не е успял да докаже на полицаите, че е собственик на колата. След това тя е била конфискувана. Хан твърди, че е купил колата на търг чрез посредник и се заема да събере необходимите документи, че е собственик, но закъснява и колата е унищожена.

Вижте края на едно Ferrari 458 Spider (ВИДЕО)

Следва съдебна разправия, за която Хан обяснява, че полицията и съдът са действали зад гърба му и това го е лишило от успех в битката за Ferrari-то.

От полицията продължават да твърдят, че колата е била унищожена защото е нямала застраховка и по-важното, попадала е в категория В на застрахователните компании, което означава, че поне купето й е трябвало да бъде унищожено.

Хан нашумя миналата година, след като паркира това Ferrari пред съда в Бирмингам, за да се яви на обжалването срещу присъда, издадена му заради спор с наематели на негов имот, които той брутално изгонил.
 

Тагове: ferrari ferrari 458 spider
0 от 500