IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW M2 Competition вече не е тайна

Екстремното купе ще получи 6-цилиндров мотор с 410 коня

Новото BMW M2 Competition вече не е тайна

Докато германският производител BMW се подготвя за световната премиера на екстремното купе M2 Competition, в интернет бяха публикувани снимки на автомобила. По информация на изданието Bimmer Post, който показа изображенията, дебютът на колата ще се състои на 25 април 2018 г.

Разкриха новото BMW M2 Competition

Както подчертава изданието, което се позовава на достоверни източници в ръководството на баварския концерн, новото купе BMW M2 Competition ще се позиционира като „модел на начално ниво”. Тоест, автомобилът ще заеме мястото на актуалното BMW M2.

Разкриха новото BMW M2 Competition

Според информацията, под капака на купето ще бъде поставен високопроизводителният двигател S55, познат от модела M4. Неговата мощност ще бъде около 410 к.с. При BMW M3 и M4 същият този мотор развива 431 к.с. С този агретат BMW M2 Competition ще бъде по-мощно от стандартния модел, който разчита на мотор с 370 к.с. и ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,3 секунди.

Разкриха новото BMW M2 Competition

Разкриха новото BMW M2 Competition

Очакванията са екстремното купе да получи карбонови аеродинамични елементи по каросерията. От същия материали ще бъде и покривът, което заедно сп новия, по-мощен двигател значително ще оскъпи цената на автомобила.

Снимки: Bimmer Post

Тагове: bmw m2 m2 competition
0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Новите БМВ-та са с много гърбава предница,от рекламата" -нос,запушен ли си -....?!?! Адски дебела гърбава задница и отвратителни предни фарове....?!?!Оправих я: https://imageshack.com/i/pnpobC6Gj вече е като едно време-опростена и красива!!!!-Върнах кръглите фарове и добрите стари мигачи-махнах отвратителната задница-премахнах гадните предни спойлери-изчистих гърбавата предницаСега вече е нов прочит на старите класики!Съвременните дизайнери са болни "трансформарси".....?!?
  • #2
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Поредната грозна тоалетна от бмв струваща много пари
  • #1
    5 rate up comment 3 rate down comment
    бийма обичам та ( преди 6 години )
    дай всички да караме гоулв тре, че щяло друг двигател, карбонов покрив и елементи да оскъпи колата значително...