IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW се похвали с новия X4 (видео)

Кросоувърът идва със седем мотора и две спортни версии

BMW се похвали с новия X4 (видео)

Германският автомобилен производител BMW се похвали с новия кросоувър X4 (заводски код G02). Компанията публикува видео, което показва основните разлики между двете поколения на модела, за да демонстрира основните новости.

BMW се похвали с новия X4 (видео)

На първо място се забелязва формата на задните светлини, чийто вид частично повтаря дизайнерските решения на Mercedes GLC vibe.  Различни са и двата ауспуха. Освен това регистрационната табела вече е поставена на бронята, а не както досега - върху задната врата.

BMW се похвали с новия X4 (видео)

Предните светлини също са променени в сравнение с първото поколение. Преработена е и формата на фаровете за мъгла. Радиаторната решетка пък е станала доста по-масивна.  Интериорът е добил много по-модерен вид, променени са седалките, воланът, централната конзола, арматурното табло и др., а мултимедийната система може да се управлява с жестове.

Различни са и габаритите на модела. Новият Х4 е дълъг 4722 мм (+ 81 мм) и широк 1918 мм (+ 37 мм). Колесната база пък е увеличена с 54 мм и вече е 2864 мм, което осигурява по-голямо пространство в салона.

BMW се похвали с новия X4 (видео)

В гамата модификации на BMW X4 ще има две „напомпани” версии M Performance - M40i и M40d. Първата ще излезе през август, като ще получи 3-литров бензинов турбомотор с 360 к.с. и 500 Нм въртящ момент.  Модификацията M40d ще има 3-литров дизел с 6 цилиндъра, който ще развива 326 к.с. и 680 Нм.

BMW се похвали с новия X4 (видео)

В гамата двигатели влизат още два бензинови тубомотор с 4 цилиндъра и обем 2 литра. Те развиват 184 и 252 к.с.. Има и два 2-литрови дизела – 190 и 231 к.с., както и 3-литров дизел с 265 к.с. Всички модификации са оборудвани със система за задвижване на четирите колела xDrive и с 8-степенна автоматична скоростна кутия.



Снимки: BMW

Тагове: bmw x4
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Надали има по грозна кола от тази
  • #8
    4 rate up comment 3 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Имат толкова прекрасни възможности за развитие,а те не смеят,копират,правят уж като нови ,вече поомръзнали и доста позагрубяли черти на моделите си които ги смесват с новите, но преждевременно омръзнали черти на Мерцедес и една пошла каша.....Защо зарезаха легендарните кръгли фарове и не използват да развият обещаващите бъбреци!!!?!? Защо не използват историята!-:https://imageshack.com/i/pnKSqncNj -може толкова да е по-свежо и себеизразяващо и динамично и различно!Защо да не искат?С цел е!
  • #7
    4 rate up comment 3 rate down comment
    ама-ха ( преди 6 години )
    Преди десетина години, като видях за пръви като път Х6 си помислих, че ми се стори като лош сън и, че това нещо няма да има пазар. Кокло съм бил в грешка... BMW и Mercedes напускаха сума ти подобни модели. Китайките много ги харесват.
  • #6
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Като ви гледа човек тука, все "собственици" на премиуми сте.То е мрънкане, оня пък хибрид иска.И кво искаш да возиш 150 кила жици и чудесии че са си псевдо еко ли /? Утре го капарираш може би ?Странна логика тип мрънкач.Ако па има хибрид ще има ...еее ама цената..няма угодия. Тоя па копирали...фирмите се опитват да угодят на такива мрънкялници и каквото ида правят все не са успели ...
  • #5
    11 rate up comment 2 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Така,лека ретроспекция.......Първо Мерцедес копираха X6 и X4 , и то е разбираемо ,защото никойне иска да изпусне парче от баницата.Сега всички произвеждат и купуват в "несвест" suv-ве ....- с еднаедничка цел:-да пазят озона,въздуха и чистотата.....?!?Въпросът е преди Мерцедес "спешно"изкопира БМВ ,...а сега ?!?!БМВ още по-спешно изкупираха Мерцедес...?!?1Няма ли "теория на конспирацията" ?Да ни предлагат един и същ продукт слек като "ослепяхме","изтъпяхме" и свикнахме на манипулация...?!?
  • #4
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Чудно ( преди 6 години )
    Попринцип нали новите модели на BMW ги правят със свързани фарове и решетки ? Сега пак ли ще ги отделят ?
  • #3
    1 rate up comment 5 rate down comment
    m200 ( преди 6 години )
    разкликата е минимална
  • #2
    7 rate up comment 8 rate down comment
    zoom out ( преди 6 години )
    ...само на тебе, така ти се струва,..на йейт сме се нагледали ако няма какво да кажеш позитивно гаси компа.
  • #1
    16 rate up comment 10 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    Само на мен ли ми се струва, че новото поколение е гояла стъпка назад в дизайна ?!?