IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes ще предложи 7-местен модел с предно

Компактният автомобил влиза в семейството A-Class

Mercedes ще предложи 7-местен модел с предно

Компанията Mercedes-Benz потвърждава предстоящото излизане на пазара на компактен 7-местен модел с предно предаване. Това обяви пред Automotive News шефът на маркетинговия отдел на германския производител Брита Зигер.

Mercedes ще предложи 7-местен модел с предно

Тя не пожела да разкриe дали новият модел ще бъде кросоувър или миниван, но все пак уточни, че появата на компактен автомобил със 7 места в гамата на Mercedes-Benz се обуславя от повишеното търсене на подобни машини на пазара в Китай. Там продажбите им се увеличават непрекъснато.

Новият модел ще бъде построен на същата модулна платформа MFA, която се използва за цялото семейство A-Class. Като цяла германският производител планира през следващите няколко години да направи 7 модела на това шаси. Сред тях са приемник на B-Class, малък кросоувър – GLB, а също така и наследници на моделите CLA и GLA.

Зигер добави, че в семейството A-Class ще бъдат включени електромобили, а също така и дизелови модификации, от които Mercedes няма никакво намерение да се отказва.

Снимка: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-benz a-clas
0 от 500
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Реалист ( преди 6 години )
    Проблемът на феновете на Мерцедес не е, че този модел е с предно!Проблемът им е, че дори такъв базов модел с предно е в пъти по-добър автомобил от старите им таралясници, закупени от Горубляне и Дупница на половин милион километра!След W124 няма вече здрави Мерцедеси и както всеки нормален автомобил, Мерцедес си иска своята поддръжка! С турски части и гуми от OLX-а не става!За да поддържаш Мерцедес, се иска сериозен доход, а много малка част от притежаващите Мерцедеси го имат!