IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi TT с фейслифт на "Нюрбургринг"

Промените по колата са основно козметични

Audi TT с фейслифт на

От дебюта си през 1998 година насам ТТ е сред най-обичаните модели в гамата на Audi и моделът запазва интереса на клиентите въпреки трусовете, които преживява специализирания пазар на спортни купета. ТТ вече стигна до третото си поколение и сега предстои фейслифт в средата на жизнения цикъл на модела, който ще трябва да се бори с Alpine A110 и следващия BMW Z4.

Audi TT с фейслифт на

Прототипът, заснет на Северната дъга на „Нюрбургринг” е много близък до серийната версия, а с камуфлажа от Audi указват къде точно ще са промените. Става въпрос за нови брони – отпред и отзад, както и за нова радиаторна решетка, която е сходна с тази на суперавтомобила R8.

Audi TT с фейслифт на

Предполага се, че папараците са уловили в Зеления ад бъдещата S-версия на ТТ, като за това подсказват агресивните форми на бронята и по-широките калници.

Последната промяна в дизайнерската философия на Audi е факт от 2014 година, когато начело на екипът дизайнери застава Марк Лихте и в резултат на реформата се появиха новите А8 и А7. Новият, „по-емоционален” дизайн би трябвало да се появи и при освежения ТТ.

При фейслифта в гамата мотори няма да има промени, като на служба остават 4-цилиндровите турбо мотори – бензин и дизел.

Тагове: audi tt audi
0 от 500