IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes освежи най-дългия Maybach

Промените по Pullman са по-скоро козметични

Mercedes освежи най-дългия Maybach

Mercedes представи обновената версия на най-дългата лимузина в моделната си гама – Maybach Pullman. Седанът, който е дълъг 6,5 метра, получава радиаторна решетка като на Maybach S-класата и нови цветови комбинации за интериора.

Mercedes освежи най-дългия Maybach

Идеята е, че тази решетка трябва да прилича десен на класически костюм, а за първи път компанията използва този дизайн при концептуалния Vision Mercedes-Maybach 6. Топ версията на Maybach се отличава и с 20-цолови джанти с десет отвора и двуцветна каросерия, като това оцветяване се поръчва като опция.

Mercedes освежи най-дългия Maybach

В задната част на пътническия салон, която е отделена с електрическа преграда от първия ред седалки, има място за до четирима пасажери, които пътуват в условия на топ лукс. Оборудването на лимузината включва дисплей, свързан с предната камера на колата и аудиосистема, която създава две звукови зони, т.е шофьорът и пасажерите могат да слушат различна музика едновременно.

Mercedes освежи най-дългия Maybach

Maybach Pullman се задвижва от 6-литров V12 мотор с мощност 630 конски сили и максимален въртящ момент 1000 Nm. Базовата цена на луксозната лимузина е 500 000 евро, което все пак е по-малко от 100 000 евро на метър.

0 от 500