IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault тества тайнствен кросоувър

Най-вероятно това е очакваната спортна версия на Kadjar

Renault тества тайнствен кросоувър

Компанията Renault подготвя нов тайнствен кросоувър, който бе заснет по време на изпитанията. На снимките, публикувани в Autoevolution, се вижда тестови прототип с каросерията на Kadjar, на който френските инженери тестват агрегатите на бъдещия модел.

Renault тества тайнствен кросоувър

Прототипът определено е по-дълъг и по-широк от стандартния Kadjar, а освен това има и напълно нова изпускателна система. Не е изключено, това да е спортната версия на Kadjar, която бе анонсирана преди време. Очаква се тя да получи пренастроено окачване, модернизирана спирачна система и агресивна аеродинамика.

По предварителни данни, кросоувърът ще получи форсиран 1,8-литров бензинов турбомотор, чиято мощност ще бъде 266 к.с. Бъдещият Kadjar RS ще бъде оборудван със самоблокиращ диференциал и система за задвижване на четирите колела.

Renault тества тайнствен кросоувър

Настоящият Kadjar бе показан през 2015 г., като използва агрегатите на новото поколение на Nissan Qashqai. Френският модел получи система за задвижване на четирите колела с възможно заключване на задния мост и имитация на блокировка на междуосевия диференциал.

Снимки: Autoevolution
 

Тагове: rs renault kadjar
0 от 500