IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru е готов с новия Forester

Петото поколение на кросоувъра ще дебютира в края на месеца

Subaru е готов с новия Forester

Японският производител Subaru обяви предстоящата премиера на новото, пето поколение на кросоувъра си Forester. Тя ще се състои по време на автосалона в Ню Йорк, който стартира в края на месеца.

Subaru е готов с новия Forester

По повод представянето на популярния модел компанията показа изображение на задната част на автомобила. Очаква се дизайнът му да повтаря почти напълно този на VIZIV Future, показан през есента на 2015 г. на автомобилното изложение в Токио.

Други подробности за кросоувъра не бяха съобщени, но се знае, че той е изграден на платформата Subaru Global Platform, която японците изпозват за последните поколение на моделите си Impreza и XV.

Според информациите, Subaru Forester ще получи напълно нови турбодвигатели тип "боксер" с обем 1,6 и 2,0 литра. Със сигурност ще има и хибридна модификация. Скоростните кутии ще бъдат 6-степенна механична, както и вариатор. Кросоувърът ще поучи и фирмената система за задвижване на четирите колела Symetrical AWD.

Снимка: Subaru

Тагове: subaru forester
0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Auto ( преди 6 години )
    Ако Мазда ти е безидейна и скучна от към дизайн и технологии, чудя се къде са Ваг, Ауди или БМВ например, ст техните изтъркани, до болка познати дизайни!
  • #2
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    От японските марки само Субару става. Другите са ужасно скучни и безидейни. Стават само за ходене до магазина. Субару направи готин дизайн последните години, това комбинирано с боксерния двигател и AWD е доста привлекателно.
  • #1
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Нев ( преди 6 години )
    "Очаква се дизайнът му да повтаря почти напълно този на VIZIV Future, показан през есента на 2015 г. на автомобилното изложение в Токио."Като една от марките които харесвам, искренно се надявам този път това да се случи най-накрая! Субару все по често взе да се съобразява с феновете си, които са доста лоялни към марката, но винаги е било разочароващо, като излезят със страхотни концепти на изложения, а в последствие почти нищо не намира реално приложение в ацтуалните модели!