IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi вече приема поръчки за непоказан модел

Кросоувърът e-tron може да бъде поръчан само във Великобритания

Audi вече приема поръчки за непоказан модел

Британските дилъри на Audi започнаха да приемат предварителни поръчки за електрически кросоувър e-tron. Серийният модел все още не е показан, а на автосалона в Женева германците представиха прототип, чието масово производство ще стартира през лятото.

Audi вече приема поръчки за непоказан модел

Сега евентуалните клиенти могат да посетят британски офис на марката и да оставят депозит в размер на 1000 паунда. Срещу тях те получават членство в Клуба на потенциалните собственици и едва след официалния дебют на серийния модел ще могат да направят пълноценна поръчка за колата.

Audi вече приема поръчки за непоказан модел

Заплатилите сумата ще получават редовна информация за това как върви подготовката за производство на модела, а също така ще бъдат канени на различни мероприятия, организирани от Audi. Ащо клиентът все пак се откаже, ще получи парите си обратно.

Характеристиките и цената на Audi e-tron все още не са обявени. Знае се само, че кросоувърът е построен на платформата MEB на концерна Volkswagen. Задвижването е към четирите колела, като на двете оси е поставен по един електромотор. Очаква се автомобилът да изминава около 500 км. с едно зареждане.

Audi вече приема поръчки за непоказан модел

Основните конкуренти на германския електромобил ще бъдат Tesla Model X и Jaguar I-Pace. Американският кросоувър вече се продава във Великобритания, като версията с 520 к.с. и пробег от 565 км струва 70 500 паунда. На свой ред I-Pace с 400 к.с. и пробег 480 км е оценен на минимум 63 500 паунда.

Снимки: Audi
 

Тагове: audi e-tron
0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Фермер,От кога пътниците пречат на огледалото за задно виждане? Багаж също, ако не е комби. Твоя толуп има серийно камери, защото няма паркиране, може да спокойно да удариш някой до 1,2м височина без да разбереш. Затова камерите са ти задължителни, не са екстра! Същото важи абсолютно за всеки SUV. Аз с моето ниско комби, камерата ми е абсолютно безсмислена
  • #8
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Фермера ( преди 6 години )
    Вече има камера вместо огледало в сериен автомобил.В новия Нисан Лийф,който е на цената на стария,огледалото за обратно виждане има камера за обратно виждане.Дори и да има пътници или багаж на задните седалки вие виждате "през тях" .Ама нали не е немско и пропагандата не тръби.Моята кола е модел 2008 и 360градусови камери са база а не екстра.И така ще бъде докато не махнат 10% мито за внос на коли.
  • #7
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ауди вече приема поръчки за котки в чувал :D
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не може да е с камери защото никъде не е приет закон който да го позволява. Трябва да имаш странични ОГЛЕДАЛА за задно виждане. Сериозно ли мислиш че технологично не могат да сложа камери вместо огледала. Та всики марки го правят, колите имат по 4 камери с 360 градусов изгед + парктроник от птичи поглед отгоре.
  • #5
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тея даже ги е срам колата да покажат в цялата си красота!Не ги е срам обаче предварително парите на ба-лъците да вземат.Ама то е така - докато има балъ-ци ще има и тарикати...
  • #4
    5 rate up comment 7 rate down comment
    :) ( преди 6 години )
    Ама това нали беше с камери вместо огледала. За една седмица изчезнаха. След седмица да не стане от електричка, на дизелов хибрид...
  • #3
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Е що само в Англия бе двойно WC?Що само там? Да не сте станали английска компания вече или сте се напушили толкова много с дизелови сажди и вече не знаете какво правите?ВАГенска му раотъ...
  • #2
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Просто се изплашиха от Ягуар, които съвсем неочаквано миналата година показаха концепт, казаха, че е тази година започват продажбите и си спазиха обещанието. Не случайно само в Великобритания са започнали да приемат предварителни поръчки.
  • #1
    10 rate up comment 15 rate down comment
    Auto ( преди 6 години )
    Иска им се като Тесла да направят, ама с тоя изтъркан вече дизайн (Това Кю3,5 или 7 е) и посредствени характеристики надали ще имат особен успех!