IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai демонстрира бъдещия си дизайн

Концептът Le Fil Rouge е вдъхновен от автомобил от преди 44 години

Hyundai демонстрира бъдещия си дизайн

Корейският производител Hyundai Motor Company показа на автосалона в Женева концептуалния прототип Hyundai Le Fil Rouge, който демонстрира новото дизайнерско направление на бранда.

Hyundai демонстрира бъдещия си дизайн

Името на автомобила може да се преведе дословно от френски език като „червена свръзка”, като той прави нпечатление с отсъствието на познатите главни светлини. Те са заменени от голям светещ панел. Главният дизайнер на Hyundai Люк Донкерволке признава, че при създаването на прототипа той и екипът му се черпили вдъхновение от концептуален автомобил на ателието Italdesign от 1974 г.

Hyundai демонстрира бъдещия си дизайн

В салона на Hyundai Le Fil Rouge са поставени 4 отделни кресла, а за интериора е използвано натурално дърво. По традиция, наложена през последните години, прототипът е получил няколко екрана, всеки от които има своя собствена роля. Един от тях заменя приборния панел, а друг служи за монитор на информационно развлекателната система.

Hyundai демонстрира бъдещия си дизайн

За съжаление, от Hyundai не разкриват никаква техническа информация за концептуалния модел. Нещо повече – корейците дори не съобщиха какви са габаритите на Le Fil Rouge.

Снимки: Hyundai

Тагове: hyundai le fil rouge
0 от 500