IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti представя Chiron с 1700 к.с. (ВИДЕО)

Новата модификация на хиперколата ще се казва Super Sports

Bugatti представя Chiron с 1700 к.с. (ВИДЕО)

Компанията Bugatti ще представи по време на автосалона в женева тази седмица нова версия на хиперколата си Chiron. Очаква се тя да получи името Super Sports, като ще разполага с по-мощен двигател и напечатани на 3D-принтер спирачни механизми.

Bugatti представя Chiron с 1700 к.с. (ВИДЕО)

Стандартната версия на Bugatti Сhiron е оборудвана с 8,0-литров W16 двигател с 4 турбини, който развива 1500 к.с. и 1600 Нм въртящ момент. Мощността на агрегата на модификацията Super Sports ще бъде увеличена до 1700 к.с., като хиперколата ще продължи да разчита на 7-степенна роботизирана трансмисия с два съединителя и на система за задвижване на четирите колела с активен заден диференциал.

Сегашният Chiron ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,4 секунди, до 200 км/ч – за 6,5 секунди и до 300 км/ч – за 13,6 секунди. Максималната скорост на хиперколата е 420 км/ч.



През септемри 2017 г. Bugatti Chiron постави световен рекорд за ускорение от място до 400 км/ч и последвало пълно спиране. Бившият пилот от Формула 1 Хуан Пабло Монтоя направи това за 41,96 секунди, но около месец след това Koenigsegg Agera RS подобри постижението му с 5,5 секунди.

Снимка и видео: Facebook
 

0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Гинка от Пазарджик ( преди 6 години )
    Имам парите, веднага го купувам.
  • #8
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Оня ( преди 6 години )
    Тая конфигурация на мотора позволява да се вдигнат още конете до границата от 1900-2000 и при това да остане все така надежден докато моторчето на Агерата едва ли ще носи дьлго толкова коне. Време е с този да пробват да счупят няколко рекорда!
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Добре, че не ги карат у нас, че тия задно светлини много заслепяват.
  • #6
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тоя последния е изключително неграмотен, да не кажа т ъ п
  • #5
    11 rate up comment 4 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    Добре де, моного е яка колата... Само дето никъде по света не можеш да я караш на по-висока предавка от 3-та (само в Германия може). Да не говорим, че за да караш с 350+ са си нужни умения, които 99% от нас нямаме.Логично идва въпроса: За чий ти е това чудо на техниката? Май само за "надграждане" на "инструменти" става...Те май всички продукти на "компанията майка" стават само за "надграждане"...
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тролейбусите не знам дали са за бийбърчета но залепят за седалкитеединствения проблем е ниското качество на изработка и изключително високата цена позиционирането на пазара нито сув нито спортен нито семеен нито ван
  • #3
    20 rate up comment 6 rate down comment
    Кико ( преди 6 години )
    Тея Мишън Е ги остави,колите на ток са за Джъстин Бийбър чета,Тея са за Мъже
  • #2
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Е ся ( преди 6 години )
    А порше мишън Е вдига 200км/ч за 12 секунди
  • #1
    17 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Висок метър и двайсет а тежи 2 тона.Не 200 коня му трябват а да отслабне с толкова килограма