IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е конкурентът на Panamera?

Първа снимка на новия Mercecdes-AMG GT4

Това ли е конкурентът на Panamera?

Първа снимка на новия модел на Mercedes-AMG, който ще се бори за клиенти с Porsche Panamera, бе публикувана от изданието Carscoops. Автомобилът ще се казва GT4 и ще бъде представен на автосалона в Женева, който се открива тази седмица.

Това ли е конкурентът на Panamera?

Машината е получила решетка на радиатора в стила на класическия модел 300 SL, карбоново-керамични спирачни механизми и заден спойлер. По предварителна информация той ще се задвижва от хибриден силов агрегат, в чиято основа ще е 4,0-литров би-турбо V8 двигател. Мощността на системата ще превишава 800 к.с. и 1000 Нм.

Още преди 2 седмици изпълнителният директор на Mercedes-AMG Тобиас Мьоерс публикува в своя Twitter снимки на тестови прототипи на GT4 и обяви, че екипът му започва финални изпитания на автомобила.

Предвестник на серийния GT4 стана прототипът AMG GT4 Concept, показан през миналата година. Този автомобил получи хибриден агрегат с 805 к.с., благодарение на който ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди. По-голяма част от елементите по каросерията на концептът са направени от карбон.

Снимка: Carscoops

Тагове: panamera mercedes-amg gt4
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ... ( преди 6 години )
    За мен новият ЦЛС е уникален,адкси красива кола е,да това е ГТ4 има го официално на мерцедес на страниците в социалните мрежи
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Georgi ( преди 6 години )
    Ето това трябваше да е новия CLS, обаче направиха една супер грозотия, без 8 цилиндров двигател, че да могат да доят баровците за GT4, иначе не върви този звяр да го има и с 4 цилиндра дизел.
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    отвън е скука но интериора е безупрепечен както и двигателите амг пътното поведение ако е като s купе ще е едно ниво над панамера
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Брандо ( преди 6 години )
    Не са я показали официално, за да правим коментари, но приликата с GT е голяма, а тя е много харесвана и търсена
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Грух-Грух ( преди 6 години )
    Загубил е аристократизма на марката, създава ми усещане за прасе-спортист!На живо най-вероятно ще е по-добре.