IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шефът на Volvo показа новото S60

Колата е на зимни тестове в Норвегия

Шефът на Volvo показа новото S60

Главният изпълнителен директор на Volvo Хакан Самуелсон публикува в Twitter снимка на новия модел на марката – S60, направена по време на тестове на островите Лофотен в Норвегия. Естествено, това е част от зимните изпитания на сняг на новия модел, чието производство ще стартира по-късно тази година в завода на Volvo в Южна Каролина, САЩ.

Шефът на Volvo снима новия S60

При новия S60 се използва същата платформа като при последния представен модел на марката – комбито V60 – SPA (Scalable Product Architecture). Най-вероятно двата модела ще си поделят и гамата двигатели – 4-цилиндрови мотори и хибридни версии с мощност 340 и 390 конски сили.

V60 дебютира през февруари в Стокхолм, а премиерата на S60 се очаква да е през лятото на тази година. Част от оборудването на V60, което със сигурност ще се появи и на борда на S60, е системата City Safety, която разпознава пешеходци и едри животни и която активира автоматично спирачките, за да минимизира последиците от евентуален удар.

Също така V60 се предлага и със системата за полуавтономно управление Pilot Assist, която отговаря за маневри, ускорение и спиране при скорости до 130 км/ч.

Снимка: Twitter

Тагове: volvo volvo s60 volvo v60
0 от 500
  • #5
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    че те американците акорнерси купят волво кой нормален ще го вземе за тия пари при положение че има мерседес бмв ауди
  • #4
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хуава кола, но защо ще се прави в Краварника??? Краварите са пътници и не им остава много!
  • #3
    19 rate up comment 11 rate down comment
    превъзходен кашон ( преди 6 години )
    Ако има по-набедена марка за премиум то това е Волво,.дори смешните напъни на Инфинити и Лексъс бледнеят пред този производител.Волво ,молво крият се зад марката с няква история,а то китайче.Идентичен дизайн и псевдо приказки.А цените премиум.Това не е нишо повече от Опел,и то сегашния който се опитват да съсипват.Че си беше добра марка.
  • #2
    21 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    кое му е превъзходното цената с която си мислят че ще влязат в премиум сегмента ли и този китайски кашон ще се кнглокира с новото ауди а4 или новия мерседес с или бмв трета серия хихихи
  • #1
    30 rate up comment 3 rate down comment
    Волчо ( преди 6 години )
    Превъзходна машина.