IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

PSA показа новите версии на Partner и Berlingo

След появата на новото Renault Kangoo, съперниците от PSA избързаха да покажат образите на бъдещите конкуренти – Citroen Berlingo и Peugeot Partner.

PSA показа новите версии на Partner и Berlingo
Продажбите на „братовчедите” от Citroen и Peugeot ще започнат по-късно през тази година, но сега те бързат за да впечатлят клиентите, които евентуално са готови да закупят новия Renault Kangoo. 


Също като него и новите лекотоварни автомобили на PSA са увеличили размера си с 240 мм. Каросерията сега е дълга 4380 мм и при версия фургон може да побере 3.3 м3 товари с тегло до 850 кг. Благодарение на специалната система Multi-Flex за прибиране на седалката до водача, може да се поберат товари с дължина до 3 метра. 


Двигателите ще бъдат доста широка палитра, подобна на тази при Peugeot 308. При пътническата версия стъклата ще имат голяма площ, като удобство ще създават и две плъзгащи се врати. От PSA са решили досегашната версия на Peugeot Partner да продължи да се произвежда и да се предлага на редица пазари под името Partner Origin. 


0 от 500