IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Rover е готов и с първия си смартфон

Устройството ще издържа два дни без зареждане дори при интензивно говорене

Land Rover е готов и с първия си смартфон

Компанията Jaguar Land Rover направи първия си смартфон. Устройстото се казва Land Rover Explore, като излизането му на пазара бе анонсирано още през 2017 г. То е съвместна разработка заедно с британския производител на битова техника и електроника Bullitt Group.

Land Rover е готов и с първия си смартфон

Създателите на смартфона твърдят, че като надеждност Land Rover Explore е съпоставим с всъдехода Discovery, който на свой ред е послужил за вдъхновение при създаването му. Телефонът е с операционна система Android и разполага с 5-инчов дисплей със специален протектор, който трябва да го предпази при падане от 1,8 метра.

Land Rover е готов и с първия си смартфон

Батерията на устройстото е с капацитет 4000 mAh, като тя трябва да стигне за два дни дори при интензивно ползване. Твърди се още, че Explore издържа на потапяне в прясна или солена вода, а също така работи и при много ниски температури. Разбира се, смартфонът е съпоставим с основните автомобилни приложения на Land Rover.

Land Rover е готов и с първия си смартфон

Световната премиера Land Rover Explore ще се състои на 26 февруари по време на изложение на Mobile World Congress в Барселона. След това смартфонът ще бъде показан и на автосалона в Женева. Поръчки за него се приемат от 26 април, а цената му е 649 евро.

Снимки: Land Rover

Тагове: land rover discovery explore
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За тия пари някой Samsung XCover, ама нали трябва да се плаща за името.. Иначе изглежда кат добра колекционерска вещ.
  • #1
    3 rate up comment 7 rate down comment
    мд ( преди 6 години )
    Сега остава да намерят и купувач. ЛР не се слави с голяма надеждност при колите, така че не бих го лансирал това като реклама. Бъгавият Андроид, който работи добре само първите 1-2 години, докато телефона е нов, също не се брои за плюс.