IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus готви премиера на най-достъпния си SUV

Японците показаха първа снимка на новия UX

Lexus готви премиера на най-достъпния си SUV

Японският производител Lexus подготвя премиерата на най-достъпния SUV в гамата си. Той ще се казва UX, като ще бъде показан по време на автосалона в Женева в началото на март.

Lexus готви премиера на най-достъпния си SUV

Компанията показа първи тийзър на модела, но не бе уточнено дали на швейцарското изложение ще видим предсериен прототип или автомобил, който ще бъде напълно готов се появи на пазара. Също така не бяха разкрити и никакви технически характеристики на модела.

По предварителни данни, Lexus UX ще бъде най-евтиният SUV на марката, като ще измести от тази позиция сегашния NX. Това означава, че новият модел ще струва под 40 000 евро - на толкова е оценен NX. Освен това бъдещият UX ще замени частнично провалилия се на пазара хибриден хечбек Lexus CT 200h. Главни конкуренти на модела ще бъдат Mercedes-Benz GLA и Infiniti QX30.

Очакванията са новият кросоувър на Lexus да получи 2,0-литров атмосферен мотор със 170 к.с., както и хибриден агрегат, развиващ 178 к.с. Компанията вече регистрира търговските имена UX 200, UX 250 и UX 250h, което показва, че моделът ще има поне 3 модификации.

Снимки: Lexus

Тагове: suv lexus ux
0 от 500
  • #4
    9 rate up comment 29 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ти мислиш ли, че ВАГенският *** изобщо мисли!Той няма нищо между ушите, за да го прави. Всеки път бълва едни и същи простотии. Когато му кажеш истината в очите започва да цъка минуси, а на собствените мнения плюсове и си мисли, че е оригинален и умен с това, което прави. Не го слуша главата завалията, но какво да се прави, като медицината за такива тежки случай няма лек.Колкото до новината за новият Лексус може само да се радват любителите на красиви и високотехнологични автомобили.
  • #3
    9 rate up comment 31 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    С *** няма смисъл да влизам в диалог. Избягвай да охарактеризираш човек,който не познаваш. Това че не мисля като теб не означава,че съм загубен в темата.
  • #2
    36 rate up comment 15 rate down comment
    До първия долу ( преди 6 години )
    Стадартни ти изглеждат....А тия с големите комарници и гърмящи аербегове спортни и модерни....Ти си напълно загубен в темата...
  • #1
    16 rate up comment 34 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво на Лексус! Много са красиви всички коли в гамата им. Много ми харесват техните Сувове, много спортно изглеждат и модерно. Германските са много скучни и стандартни.