IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Измислиха "акт за раждане" на автомобилите

Aston Martin ще дава на клиентите луксозна книга със снимки от производството на колата

Измислиха

Специален сертификат, в който се отбелязва датата на "раждане" на автомобила, ще дава на своите клиенти Aston Martin.

Измислиха

Освен "акта за раждане", британската компания за спортни автомобили ще подарява на бъдещите собственици книга, в която е отразен целият път на придобивката му - от началото на производството до момента на предаване на ключовете. Специално за тази цел от Aston Martin са монтирали 20 стационарни камери в завода си в град Гейдън, Уорикшър.

След като автомобилът слезе от поточната линия, направените по време на ключовите етапи от коплектоването му снимки ще бъдат сортирани и оформени в луксозна книга от 107 стр.

Измислиха

В последната й глава - Your Story ("Вашата история"), ще бъде публикуван "акт за раждане". В него ще бъде вписано името на собственика на автомобила, както и всички характеристики на придобивката му.

С книги ще бъдат съпровождани всички автомобили, произведени в завода от юли 2017 г. Разбира се, има и малка уловка. За луксозното издание ще трябва да бъдат платени 450 паунда. Което едва ли ще е проблем за бъдещите собственици на Aston Martin Vantage, Vanquish, Rapide или DB11.

Снимки: Aston Martin

Тагове: aston martin
0 от 500
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    И така няма да вдигнат продажбите :)Май ще се наложи да измислят нещо по-така :)Снимка с монтьора запалил колата за сефте. :)