IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes ще използва технологии от Project One в масови модели

Най-вероятно ще се залага на два от електромоторите на суперколата

Mercedes ще използва технологии от Project One в масови модели

Спортното подразделение Mercedes-AMG обяви, че в бъдеще ще използва някои системи от хибридната технология на модела си Project One в бъдещи стандартни автомобили.

Mercedes ще използва технологии от Project One в масови модели

Пред изданието Autocar главният изпълнителен директор на спортното поделение - Тобиас Мюерс сподели, че все още не е ясно кои детайли от суперавтомобила ще се използват серийно. Въпреки това е ясен периодът, за който трябва решението трябва да се осъществи, а именно до 2020 или 2021 г.

За Project One от Mercedes-AMG са използвали 4 електрически двигателя - първият генерира 107 к.с. и осигурява постоянната работа на турбото, а вторият със 161 к.с. е свързан с коляновия вал. Другите два пък са монтирани към предната ос. Предполага се, че именно един от тях би могъл да се използва и в бъдещите масовите модели на марката.

Все още всички подробности около бъдещата хиперкола на германците остават неизяснени. Известно е обаче, че компанията планира да направи опит за поставяне на рекорд на "Нюрбургринг".

Снимка: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-amg project one
0 от 500
  • #1
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    големи стратези няма що - предполагат нещо дето всеки нормален човек одавна го е предположил. и даже го обявяват като новина. смешно ми стана