IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хванаха новия Ford Focus без камуфлаж

Премиерата на модела ще бъде през април

Хванаха новия Ford Focus без камуфлаж

Първа снимка на новото поколение на Ford Focus, на които автомобилът е без никакъв камуфлаж по него, бяха публикувани в изданието Vezess. Фотографията е направена по време на рекламна сесия на модела в португалския град Кашкайш.

Хванаха новия Ford Focus без камуфлаж

Новият Focus ще бъде построен на модулна платформа, която ще позволи намаляване на теглото му с 50 кг. Гамата двигатели на модела ще се състои от 3-цилиндров турбомотор EcoBoost, развиващ 100, 125 и 140 к.с., както и с дизели – 1,5 и 2,0 литра.

Най-мощният двигател ще развива 280 к.с., като ще бъде поставен на версията ST. Освен нея Ford ще предложи луксозна модификация Vignale, както и всъдеходен вариант Active, който се появи и при новата Fiesta.

Хванаха новия Ford Focus без камуфлаж

Премиерата на новата генерация на Ford Focus ще се състои на специално мероприятие в средата на април. Европейските продажби стартират наесен, а тези в САЩ заради преместване на производството в Китай започват чак догодина.

Снимки: Vezess

Тагове: ford focus
0 от 500