IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Папараци издебнаха следващата S-класа на Mercedes

Въпреки камуфлажа обаче това съвсем не е окончателният дизайн на лимузината

Папараци издебнаха следващата S-класа на Mercedes

Седмото поколение на S-класата на Mercedes бе заснето от фотографи по време на изпитания в студено време. Въпреки тежкия камуфлаж обаче става дума не за финалния дизайн на колата, а за т. нар. "муле", носещо компоненти и от сегашната, и от бъдещата генерация.

Папараци издебнаха следваща S-класа на Mercedes

Луксозният седан ще се появи през втората половина на 2019 или в начало на 2020 година. Сегашната генерация получи фейслифт миналото лято.

Седмото поколение се очаква да въведе на пазара революционни новости в областта на автономното управление и свързаността. По всяка вероятност то ще е и доста различно като дизайн от сегшната кола - очакванията са да получи много от елементите на новия CLS.

Папараци издебнаха следваща S-класа на Mercedes

Това означава доста по-изтеглени и елегантни задни светлини и доста променена предна решетка.

Според наблюдатели следващата S-класа още от дебюта си ще се предлага и като плъг-ин хибрид. Очертава се и нова версия AMG 53 като 48-волтов мек хибрид.

 

Тагове: mercedes s-class
0 от 500
  • #9
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Stern ( преди 6 години )
    Колеги , научете се веднъж в живота , че мнението ви само от четене на статии и новинки , са много различни от реалността... като се качите на една S-class и се качите на един лексус тогава ще направите разликата... а не от снимки и ревюта ама *** голям разбирач ;) айде със здраве от горд собственик на S500 2015 4matic airmatic.
  • #8
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Като дизайн новият Lexus LS 500h е като автомобил от бъдещето, S class е толкова скучен и грозноват с гърбавата задница и стандартна предница,че ти се доспива катоп го гледаш, дори без да коментирам комичното му табло с въздуховоди като кларинети! Гротеска за много пари. Германците от Ауто Билд са очаровани от новия флагман на Лексус, цитирам какво са написали: LS 500h е мое би най-комфортната сред лимузините. Това казват германските журналисти,а съм убеден,че е така.
  • #7
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Никакъв еталон не са тия. Просто името работи за продажбите на този клас автомобили, консервативни клиенти. А и опитът ви с коли е ограничен, не може да си карал 3 марки- мерцедес,бмв и ауди и да даваш оценки за луксозния клас. Все пак трябва да се качиш в Лексус,а тогава оценките се променят. Днес си купих новия Ауто Билд, представен е най-новият Lexus LS 500h, автомобил без аналог при друга марка, и като техника, и като ефективност, и като надеждност, и като комфорт.
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    K ( преди 6 години )
    До последния коментар - да, колега, абсолютно си прав за това
  • #5
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Евала признавам ги. Дизайн никои не праи по добър от немците!!!!
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    След W140-ката, този модел приключи...Не че не е хубав и технологичен автомобил, напротив, но преимуществото, което имаха пред БМВ и Ауди в ония години вече го няма, хората избират вече само марката...ех, в онези година S class беше еталон!
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    нищо различно няма да е.всички си приличат вече не можеш да разбереш кое е последния модел
  • #2
    9 rate up comment 15 rate down comment
    Боби ( преди 6 години )
    Мазен,трошлив шлеп.
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    е няма щомного се вижда от нея !