IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Работниците в Daimler получават бонус от 5700 евро

Наградата е за отличното представяне на концерна през 2017 г.

Работниците в Daimler получават бонус от 5700 евро

Германският автомобилен гигант Daimler AG е възнаградил своите служители за успешната 2017 г. Всеки от работниците в концерна ще получи бонус в размер на 5700 евро, съобщават от прес-службата на Daimler.

Работниците в Daimler получават бонус от 5700 евро

Миналата година беше най-успешната в цялата история на немския автомобилен производител и това е начинът, по които ръководството на концерна е решило да се отблагодари на своите служители. Бонусът ще бъде изплатен със заплатите за април на 130 000 служители в Daimler AG.

Трябва да се отбележи, че подобна практика за възнаграждаване на работниците и сътрудниците на концерна беше прекратена още преди 20 години. За последно през далечната 1997 г. служителите на Daimler получиха допълнителни премии.

„Нашите служители имат огромен принос за това 2017 г. да бъде най-успешната в историятана концерна. Затова искаме за ги възнаградим с бонус и да им благодарим за тяхното усърдие. Премията показва, че ние ценим постигнатото от тях”, се казва в изявлението на Daimler.

Припомняме, че през 2017 г. марката Mercedes-Benz продаде 2 289 344 нови автомобила в цял свят и така завърши за втора поредна година като най-големият производител в премиум-сегмента.

Снимка: Daimler AG
 

Тагове: daimler ag
0 от 500
  • #5
    9 rate up comment 0 rate down comment
    ... ( преди 6 години )
    Навсякъде по света поощтряват персонала,само в България 90% от работодателите не знаят че имат персонал,и са го заковали на минимална и дори под минимална заплата, и работа колкото се може повече да се върши от един човек !!!Действителността в нашата страна...
  • #4
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Да не се окаже като с бонусите на Вагините само за Швабите.
  • #3
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Харесвам мерцедес, ауди, бмв и голф!Всеки с такава кола е елит!
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    бмв ти нямаш ли друга работа сега шефа на бмв като прочете коментара ти ще вдигне цените на моделите нали знаеш кой ще плати бонусите на работниците такива като бмв 435 който ако е чувства длъжен може да отиде до фабриката и на изхода когато си тръгват али мехмед шукри да им залепи на всеки по една банкнота на челата може и ромски оркестър да наеме и клип в тубата да пусне да стане още по известен по света а не само у булгарско
  • #1
    26 rate up comment 2 rate down comment
    БМВ ( преди 6 години )
    Браво! Е за това продават повече от нас..